Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Vagy csak én reagálom túl?
Lassan 3 hónapja ismerem
Én már 1 hónap után találkoztam a szüleivel.
Fék hoztam neki hogy be jöhetne hozzánk be köszönni szüleimnek.
Erre azt mondta fél évet várjuk ki mert addig nem mutatkozik be.
Ez normális? Nekem elég rosszul esett.
"Ő nem tervez sehova
Ez elv hogy fél év"
Játszmázós. Nem föltétlen akar rosszat, de nálam nagyon rossz pont lenne.
És ahogy említetted, mondani mindent lehet. Főleg a játszmázós, manipulátorok szoktak mindent is ígérgetni, mondani. A tettek számítanak, nem az üres szavak, amikre pár hónap után semmi fedezet.
Hát én nem értem már
Nekem rosszul esett,
Nem tudom mit tegyek
Meg fogom vele személyesen beszélni
Nem tudom mi lesz
13.
Vagy rossz tapasztalatai vannak az előző kapcsolatok szülőpárosai után, akik cseszegették, "a fiunk/lányunk jobbat érdemel"-t kántáltak, fúrták és sértegették a háta mögött stb.
17# lehet igazad van
Mert ha bele gondolok nagyon jól el vagyunk egyenlőre, meg jól érezzük magunkat
Én reagálom túl csak ezt az egészet
Majd meglatjuk a jövőben mi lesz
Teljesen korrekt fél év után bemutatni a párodat a szüleidnek. Akkor már legalább jogosan mondod ki, hogy "párom". Mert 1-2 hónap után ez elég nevetségesen hangzik, mondjuk meg őszintén.
Az egy másik kérdés, ha együtt lakik valaki a szüleivel, mert akkor amint felmész hozzá, azonnal jó eséllyel a szüleivel is találkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!