Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a pénz és a külső a kapcsolatok mozgatója átlagban, emiatt is ilyen rövidek a mai kapcsolatok?
Találkoztam egy csinos lány ismerőssel, a férje nagyon jól keres, gazdag fél éve házasodtak, csaj a Westendben egy üzletben 150 ezret költött, meg úgy szórta a pénzt hogy csak néztem...
Persze ott sírt nekem hogy válni akar a férje mert más nőt talált és felhívta épp mikor együtt voltunk és ott könyörgött neki...
🤣
Bocs,csak nevetséges már megint ez a mindenki a pénzre megy egy kapcsolatban felvetés…
Nem, esetükben a meggondolatlan házasság, kizárt, hogy fél évvel esküvő után a nagy szerelemben beférkőzött oda valaki.
A rövid kapcsolatokról a fogyasztói társadalom és bőven az internet tehet, hiszen az az üzenet, hogy mindig van szebb és jobb.
Egy biztos, hogy mindent megkönnyít ha több pénzed van.
És egy jobb külső is könnyít a nehézségeken.
E két tényező nélkül hosszabb és nehezebb az út mindenhová, az ember céljainak elérésében sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!