Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kapcsolatod ahol próbáltad elmondani..?
Próbáltad de nem ment elmondani az igazat hogy miért sz.r a kapcsolatotok ezért másként kicsit tompábban, egyszerűbben próbáltad vele megértetni h mit miért érzel..
De igazán nem vezetett eredményre viszont nyersen úgy ahogy érezted mégse tudtad elmondani hiába kérte mert legbelül tudtad h azzal mély sebet ejtenél a lelkében..
Az a baj h próbáltam érthetőbb lenni, mindig az jön le neki hogy ő a hibás..és 2 mondatom után jön ezzel a szöveggel..
Én arról nem tehetek h ő nem mond nekem semmit ami neki nem tetszik
Ha nem mered neki elmondani a problémádat, mert azonnal visszatámad azzal, hogy na persze én vagyok a hibás... ezzel hárítja a felelősséget és rád teszi a problémát, hogy ő szegény, te meg állandóan b*szogatod.
Ezt egyedül nem fogod tudni megoldani.
Így is, úgy is megsértődik. Akkor mondd meg neki egyenesen, hogy mi a bajod.
De ha ennyire nem kommunikáltok, hogy te nem tudod elmondani, ő nem is akarja, akkor ennek semmi értelme. Örökké megmarad a probléma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!