Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszi semmibe a " szavamat" ?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk barátnőmmel és mondtam hogy kicsit vissza kéne fogni a kocsihasználatot a mostani üzemanyag gondok miatt. Csak ő használja mivel nekem nincs jogsim és nekem is a munkám 600méterre van.
Persze ma is kocsival ment..
(Eddig azt se sikerült megértetni vele h a 700méterre lévő munkahelyre menni kocsival is fényűzés, pláne h nincs mindig dolga munka után, és mivel egész nap ül az orvos is mondta h kell a mozgás.)
Másképp gondolkodik a témáról. Azért mert te akarsz valamit, nem jelenti azt, hogy ő is. Hogyha ő állja az üzemanyag árát, nincs is beleszólásod.
2022. márc. 10. 09:57
12/20 anonim válasza:
Húgom is ilyen, nincs 10 perc séta a munkahelye és kocsival megy :D apósom detto, a szomszédba is képes lenne autóval átgurulni. Én ezt sose fogom megérteni, van jogsim, autóm is, de ilyen 20 percen belüli sétatávokra csak akkor megyek kocsival, ha nagyon sietek. Így is napi szinten vagyok kénytelen autózni, a gyerekeim a szomszéd településre járnak oviba és iskolába, én hozom-viszem őket. Viszont amit lehet, intézek útközben, hogy fölöslegesen ne kelljen kocsikázni.
2022. márc. 10. 12:42
13/20 anonim válasza:
"Beszélgettünk barátnőmmel és mondtam hogy kicsit vissza kéne fogni a kocsihasználatot a mostani üzemanyag gondok miatt. Csak ő használja mivel nekem nincs jogsim és nekem is a munkám 600méterre van.
Persze ma is kocsival ment.."
Beszèlgettetek.. Ès ő mit reagált rá? Azt hogy igazad van ès nem fogja annyit használni?
Vagy csak okoskodtál megint mint mindig feleslegesen, aztán ellátott, hogy úgy pattogjon?
Eddig is nyüszögtèl azon, hogy mièrt kocsival jár (bár èrdekel, akkor kèg 2 km volt a munkahelye), most csak rá fogod az üzemanyagra.
2022. márc. 10. 12:44
14/20 anonim válasza:
12-es, én is ezt gondolom. A munkahelyem 5 km-re van tőlem, de így is néha gyalog járok dolgozni. Persze nem azt mondom, hogy mindenki gyalogoljon ennyit, de a pár száz métert autóval? Még a biciklit sem venném ki a tárolóból ekkora távra 😃
2022. márc. 10. 12:45
15/20 anonim válasza:
Persze, hogy csak okoskodott a kérdező megint. A fő, hogy ma is tud valami miatt nyüszögni meg a csajt szidni
2022. márc. 10. 13:07
16/20 anonim válasza:
A kérdés szempontjából amúgy elég fontos infó, hogy közös-e a kassza, azaz közösen fizetitek-e a benzint. Amennyiben igen, jogos a felvetésed. Ha nem, akkor semmi közöd hozzá.
2022. márc. 10. 13:17
17/20 anonim válasza:
Párkapcsolaton belül mihez a "semmi közöd hozzá" - tanácsadás?
Ítélkezés következik; Akik ezt írták, vagy nincs párkapcsolatuk vagy sza@r.
Attól még nem működött jól párkapcsolat, hogy bármilyen témához úgy állt volna az egyik, hogy a másiknak nincs köze hozzá.
2022. márc. 10. 15:45
18/20 anonim válasza:
17: ahol nincs közös kassza se, ott igenis létezik a semmi köze hozzá, ugyanis a pénzhez eleve úgy állnak, hogy a másiknak nincs köze hozzá, mire költi. Ez lehet éppen a benzin is például. A saját kapcsolatomban nem így állok hozzá, de ott nincs is enyém-tied bohóckodás.
2022. márc. 10. 16:10
19/20 anonim válasza:
Nem vagy a felettese, hogy szót kelljen fogadnia. Elmondtad a véleményed, neki meg más a véleménye. Ő autója, ő pénze, ő döntése. Miután 8 éve halogatod, hogy egyáltalán eljegyezd, nem is értem, milyen alapon hiszed azt, hogy vagytok olyan szoros kapcsolatban, hogy te döntsd el, mivel jár dolgozni. Tulajdonképpen csak lakótársak vagytok.
2022. márc. 10. 16:21
20/20 anonim válasza:
Akik esetleg lemaradtak volna: ez a szerencsecsomag évek óta heti rendszerességgel szidja különféle elmebeteg ok miatt a csaját miközben ő lóf*szt nem csinál, az anyja boltjában,, dolgozik".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!