Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy újra belém szeressen a párom ? 20/L
Figyelt kérdés
Kb fél éve vagyunk együtt. Sosem volt párkapcsolatom ez az első, ez is azért alakult ki mert egy új vàrosba költöztem, teljesen új emberek, új környezet. Rá mindig szàmithattam és nagyon sokmindenben mellettem volt az elejétől kezdve.Sajnos vagy nem sajnos én sosem voltam szerelmes kissebb fellàngolásaim voltak de annyi, most sem vagyok. Én nem szerettem volna most sem kapcsolatot csak ő "erősködött". Mivel közel àll hozzám, mindig is nagyon szerettem emberileg ezért összejöttünk. Eleinte annyira aranyos volt, imádtam ahogy rám néz, (csodàlattal nézett rám vagy hogy is mondjam) de mára ez elmúlt. Én elejétöl kezdve közöltem vele hogy én nem vagyok szerelmes de mivel ő akkor odáig volt értem nem érdekelte. Mára màr nem néz úgy ràm mint régen és a kedves gesztusok is elfogytak, a legjobb az egészben hogy nem csak érzem de már közli is velem,hogy szeret de már nem szerelmes. Kicsit olyan érzés ez nekem mintha addig szeretett volna ameddig meg nem kapott és most meg már természetes neki hogy vagyok. Szeretem őt és nem szeretném hogy vège legyen de már a szakítàson is sokat gondolkodtam mivel alap jàraton nem egy hűsègbajnok. Tudtok esetleg valamit tanàcsolni hogy mit csinàljak, hogy újra èn legyek neki a legfontosabb? Vagy jobb ha csak barátok leszünk ?
2022. márc. 8. 23:22
1/9 anonim válasza:
Egy másik pasival
2022. márc. 8. 23:26
2/9 anonim válasza:
Fél év jó volt, elég volt. Úgysem akartad igazán. Kár erőlködni.
2022. márc. 8. 23:28
3/9 anonim válasza:
Minek? Te sosem voltál szerelmes, ő már eddig is félredugott. A barátság meg külön nevetséges!
20 éves vagy, felejtsétek el egymást, fél év az semmi, 1 hónap alatt mindketten találtok mást.
2022. márc. 9. 00:16
4/9 Noren1989 válasza:
Szóval eljàtszod, h kapcsolatban vagytok, az érzelmi biztonsàgért 😂
Ne, ne legyetek baràtok sem, egyikőtöknek sem lenne egészséges.
Amúgy anyàdék bàntottak, vagy rossz velük a kapcsolatod? Mert defektesnek tűnsz, mint az IFA kerék...
2022. márc. 9. 07:22
5/9 anonim válasza:
Ez nem kapcsolat. Te elvarod, hogy ő szeressen, miközben te nem vagy szerelmes bele? Elhiszem, hogy húsz évesen nem volt tapasztalatod meg, ami nem is baj, de azért egy kis józan paraszti eszed lehetne már ebben a korban.
Hagyd el, egyikotoket sem érdekli a másik, tényleg így akarod eltölteni a fiatal éveidet?
23N
2022. márc. 9. 07:38
6/9 anonim válasza:
Ennek semmi értelme. Te csodálót akarsz, te meg csak elvagy vele. Szerelmet vársz el tőle de te nem tudod nyújtani. Ezt így nem lehet elvárni, nem jogos, nem fair.
Nektek együtt ezek szerint nincs jövőtök. Engedd el. És ne akarj kényszeredetten kapcsolatot. Majd jön a szerelem ha jön. De ezt nem kehet erőltetni, meg eldönteni kibe szeretünk bele.
2022. márc. 9. 07:50
7/9 anonim válasza:
Az ilyen emberek, mint ti miért vannak egyáltalán együtt?
2022. márc. 9. 08:02
8/9 Noren1989 válasza:
Mert valszeg egy mentálisan instabil, meg egy másik fejbéli rendellenesség egymásra talált.
2022. márc. 9. 08:04
9/9 anonim válasza:
neked nem való még kapcsolat , ismerd meg az embereket önmagad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!