Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan féltékeny rám a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan féltékeny rám a pasim?

Figyelt kérdés
A héten lesz 2 hónapja, hogy járunk. Úgy érzem, hogy betegesen féltékeny és nem bízik meg bennem. Egyfolytában faggat, kérdezősködik. Mondtam neki, hogy voltak alkalmi kapcsolataim, abból most van egy srác, akivel sulis témában néha (heti 1 alkalommal beszélek), de soha nem akarok tőle semmit újra és más sráctól sem, de a pasim ezt nem hiszi el. Legszívesebben a párom minden pasitól eltiltana és nem szeretné ha beszélnék velük. Jogos részéről ez a fajta féltékenykedés? Nagyon szeretem a páromat és nem szeretném emiatt elveszíteni őt.

2022. márc. 8. 21:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy ő sem megfelelő, csak legalább nem hímribi mint az elődei, az őt nem menti fel szerintem az alól, hogy beteges, csak másképp.
2022. márc. 9. 12:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Belátja, hogy néha túlmegy, es nem normális az, amit művel.

És próbálja magát visszafogni.

Ez úgy ad valamennyi reményt.

Mert ha nem lenne belátása, akkor tényleg keresztet lehetne rá vetni, hogy menthetetlen es társas kapcsolatra képtelen, összeférgetetlenség van.

2022. márc. 9. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!