Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan féltékeny rám a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan féltékeny rám a pasim?

Figyelt kérdés
A héten lesz 2 hónapja, hogy járunk. Úgy érzem, hogy betegesen féltékeny és nem bízik meg bennem. Egyfolytában faggat, kérdezősködik. Mondtam neki, hogy voltak alkalmi kapcsolataim, abból most van egy srác, akivel sulis témában néha (heti 1 alkalommal beszélek), de soha nem akarok tőle semmit újra és más sráctól sem, de a pasim ezt nem hiszi el. Legszívesebben a párom minden pasitól eltiltana és nem szeretné ha beszélnék velük. Jogos részéről ez a fajta féltékenykedés? Nagyon szeretem a páromat és nem szeretném emiatt elveszíteni őt.

2022. márc. 8. 21:19
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Valamilyen szinten érthető
41 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Hát igen, mivel nem 1x volt nálad alkalmi szex...
2022. márc. 8. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:
53%

Érthető, hiszen volt köztetek valami régebben, de azért ennyire nem kene kiakadnia rá. Viszont nem sok jot mond el róla, hogy ennyire kontrollálni akar, később barátaid se lehetnek majd, figyeld meg.

23

2022. márc. 8. 21:36
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

nem érthető

az aki a másik múltja miatt korlátozni akar annak nagyon nincs rendbe az önbizalma

a kevés önbizalmát úgy akarja feltornázni h a tied lenyomja

1. vagy megmondod neki ez már az a szint amit téged nagyon zavar és most hagyja abba - és adsz neki 1 hónapot rá

2. közlöd vele h mivel alaptalanul akar korlátozni ezért dobod

2022. márc. 8. 21:45
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Majd megéred, hogy dolgozni sem enged. Kell ez neked?
2022. márc. 8. 21:53
 5/12 anonim ***** válasza:
48%

Lassan én pont itt tartok, ugyanilyen pasim van.

Munkámban is folyamatosan zaklat már.

Ha lemegyek a boltba végig ki van borulva a telefonban.

Kötelező mindig felvennem neki a telefont, napi 50 szer hív.

Ha lemerül, akkor elkapálhatom magam.

Írattattam fel vele nyugtatót.

2022. márc. 8. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Ne nyugtatót írass vele anyám, hanem útilaput az úriember talpára. Tudod kihez mászkálna be, hívogatna melóban... pofámról leégne a bőr.
2022. márc. 9. 09:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
#5: És még mindig a pasid? Miért is?
2022. márc. 9. 10:48
 8/12 anonim ***** válasza:

7# Ő az egyetlen egy eddig, aki nem csal meg, - hagy el, hű, monogám, és az érzelmeiről folyton folyvást biztosít. Teljesen olyan is mintha függő lenne tőlem.

Ez miatt a másik oldala miatt nagyon nagyon megbecsülöm.

Irto ritka ha vmelyik férfi mellett én nem aggódom. Ő pl közösségi oldalakon sincs, szinte már boldoggá tesz az, hogy Ő nem küldözget osszevissza qrolike-okat, ez is ritka nagyon.

Meg sorolhatnám a másik ildalát ami miatt nyelem azt, hogy totálisan betegesen féltékeny is mindez mellett

2022. márc. 9. 12:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Folyt

Ragaszkodó, nagyomln kötődő, érzelmeit maximalisan kifejezi. Nekem EZ kell es fontos egy kapcsolatban es nem az mint az exek hogy lesik a nőket is mellettem bárhova megyunk es aláznak össze vissza. Ő nem ilyen.

2022. márc. 9. 12:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#8: De ugye tudod, hogy ez igen beteges? De az is, hogy eltűröd ezt.
2022. márc. 9. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!