Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek a hátterében?
Figyelt kérdés
Tavaly augusztusban megismerkedtem egy férfival.Elvált ember.Nagyon beleszerettem.Eleinte ő csak barátságot akart.Később már szorosabb kapcsolatban voltunk,összeköltöztem vele.Ezt ő akarta jobban.Részéről a nagy szerelmet soha nem éreztem.Vagy nem tudta kimutatni.Többször nem birtam a viselkedését hogy nem vesz figyelembe és nem szól hozzám.Gyakran hazamentem.Legutoljára egy hete jöttem el.Amiatt aztán nagyon besértödött,azt mondta már nem akar látni sem és vége.Megint előjött a barátság szöveggel.Kerül,közösségi médián letiltott.Baráttal nem igy viselkedik az ember.Családtag elmondta,nincs még az exén túl és bipoláris depressziós.Már nem merem keresni,várok még de ez rettenetesen megviselt engem.A ház kulcsot is visszakérte.Ennyire megsértettem,vagy sose szeretett,pár nap alatt nem változik igy meg egy ember érzelmileg.. én csak kicsit fel akartam töltődni ,amiatt jöttem el,mert azt nem birtam már.2022. márc. 7. 03:40
11/11 anonim válasza:
Hiába szereted, nem működik, nincs benne semmi szerethető, csak felruhazod egy csomó olyan tulajdonsággal, ami láthatóan nincs meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!