Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen az életben?

Figyelt kérdés

Tavaly augusztusban megismerkedtem egy férfival,novemberben hozzáköltöztem.Nagyon szeretem,de voltak problémák a kapcsolatban,volt,hogy a gyereke miatt,mikor mi.

Többször eljöttem majd visszamentem hozzá.Kitörő érzelmeket sosem láttam tőle,nem jártunk sehova.Csak a munka illetve a házimunka

Egy hete,mivel 2 napja nem szólt hozzám,már nem birtam és eljöttem tőle.

Utána azt irta messengeren,hogy elmentem éljem az életem ,azt teszi ő is.

Akkor elmentem megbeszélni mi is ez.Kérte a kulcsot adjam vissza,nem akar többet látni,sose lesz velem,ilyeneket mondott

Sokkolt nagyon

azóta eltelt 2 nap.engem letiltott a neten

családtagomnak irta,csak barátilag tud velem beszélni,ha el is jön,nem tud kapcsolatot velem,mert nem érzi magát benne jól

Annyira megalázva eldobva érzem magam,nem tudom feldolgozni

Pár nap alatt a szerelem átalakult vagy ez változhat -e.

2022. márc. 5. 03:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Mit vártál? Eleve szar volt a kapcsolat, jöttél, mentél 4 hónap alatt is többször. Amikor 2 napig nem szólt hozzád újra cuccoltál, ahelyett, hogy beszélgettél volna. Nyilván akkor is megmondta volna, hogy nem érdekled, ez nem pár nap alatt alakult így.

Gondolkozz már kicsit, te dobtad el, és jól tetted, egy nagy kupac kaka volt az egész. Ha azt hitted, hogy majd attól, hogy hetente elköltözöl minden jó lesz, akkor végtelenül naív vagy, te is tudod, hogy semmi nem változott tőle. A következő kapcsolataidban ne csinálj ilyesmit, amit nem tudtok megoldani, az attól nem múlik el, hogy elmész, megoldjátok együtt, vagy sehogy, és akkor szakítani kell.

2022. márc. 5. 04:33
 2/23 A kérdező kommentje:
Itt az lehet,hogy ő engem nem szeretett annyira.A vásárlás az én reszortom volt.Külön kassza.Semmi közös.Szex csak ha neki volt kedve.Nagyon hiányzik.Nem tudom belemenjek ebbe a csak baráti kapcsolatba?
2022. márc. 5. 04:43
 3/23 A kérdező kommentje:
Egyes hozzászólónak üzenem:Sajnos nem mondta volna meg ,ha nem érdeklem,mert a viselkedése nem az első ilyen eset volt és akkor sem közölte.Nem volt őszinte.Minek kért hogy költözzek oda?
2022. márc. 5. 04:47
 4/23 anonim ***** válasza:
75%
Mért költöztél hozzá?
2022. márc. 5. 04:47
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Minek akarnál a barátja lenni olyannak, aki párkapcsolatban sem beszélgetett veled? Ha túl akarsz lenni rajta, akkor ne is találkozz vele, nem kell, hogy oda menjen, nincs miért.
2022. márc. 5. 04:50
 6/23 A kérdező kommentje:

A költözést azt ő javasolta,mivel akkor jól is voltunk,ez november végén történt,odamentem,de még feszélyezett az is,hogy mennyit egyek..

Tusoláskor nehogy sok vizet használjak el.Depressziós vagyok most ez meg még rátett nagyon.Munkám mindent kezdhetem újra.Nem vagyok túl rajta.Hideg rideg volt mikor bementem hozzá és nem érdekelte mit akarok mondani.Most meg kijönne,de csak mint barát..létezik férfi nő között az?

2022. márc. 5. 04:59
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
De attól, hogy javasolta, még nem kell odaköltözni. Mi volt a valódi oka, hogy odaköltöztél?
2022. márc. 5. 05:02
 8/23 A kérdező kommentje:
Az,hogy nagyon szerettem és most is szeretem.Azt gondoltam lesz közös életünk is együtt. ha már ő javasolta.
2022. márc. 5. 05:07
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
És őrajta is láttad ezt, hogy nagyon szeret és közös életetek nő ki ebből a kapcsolatból?
2022. márc. 5. 05:07
 10/23 A kérdező kommentje:
Egyébként ha akkor azt mondtam volna hogy nem költözöm,megsértődött volna. Igy is rögtön megsértődött minden apró dolog miatt
2022. márc. 5. 05:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!