Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elborult bántalmazók hogyhogy csak a saját párjuk ellen mennek, bezzeg mások előtt meg azonnal képesek visszafogni magukat?
Aki ideges tör zúz dühében, nekimegy az asszonynak, látszólag úgy néznek ki mint akiknek elpattant az idegrendszere és minimum kellene rá a kényszerzubbony mert fenyegető, közveszélyes.
És ebben a magánkívüli teljes elborult állapotban, hogyhogy ha megjelenik egy rendőr, vagy épp kollégák, BÁRKI MÁS, egyből, azonnal képes kedves mosolygos udvarias és teljesen normális lenni.
Le se kell lőni nyugtatoinjekcióval, vagy hasonló, helyből fordul 180 at
Akkor a párjukkal szemben miért ordítoznak, és jóformán ölnek?
Igaz engem nem vert meg, általában csak ordított, mint valamilyen idióta. Viszont az introvertált, jótanuló, kicsit kocka srác érzetét keltette, aki nagyon meg fogja becsülni, ha lesz egyszer barátnője. Hahahahhahha, hát nem így történt. :D Utólag már én is csak nevetek ezen.
Egyébként telefonos ügyfélszolgálaton is mert pattogni, akár semmiségeken is (sajnáltam is az ügyintézőket, akikkel "beszélt"), de pl. élőben, szemtől-szembe már nem merte eljátszani.
"Voltak màr ügyei, nem akar újra bekerülni."
Ez viszont azért elég nagy red flag, nem gondolod?
Az én exem feleennyire nem volt rossz (bár lehet, csak nem mert), mégis ott hagytam.
Ő hősszerelmes benyomást kelt
Rendkívül szocializált, mindenféle körökben szeretik
Ügyei férfiakkal voltak
Red flag hogy beteg szerintem.
Abnormális amikkel vádol, az önismétlései, abszurd logikátlan dolgokba beleköt, fenyeget ideges agresszív minden pillanatban szinte velem.
Lassan vége.
Mindegy, kivel voltak ügyei igazából.
Az emberek többsége nem került összetűzésbe a rendőrséggel, mert még mondjuk egy rágót sem lopott.
Minden áron védik magukat, bárki és bármi felett, az anyját is eladná az ilyen.
Nem akar börtönbe kerülni és egy életre megbélyegződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!