Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az amit a kapcsolat elején meg KELL beszélni? Ti miket szoktatok?

Figyelt kérdés

Vagy idősebb/tapasztaltabb fejjel mit tanácsolnál másoknak? Ami fontos lett volna...

én például bánom hogy anno” nem került szóba hogy x év után mi lenne ha valamelyikünk szülője nagyon beteg lesz és nem tud magáról/ vagy ha olyan anyagi helyzet áll fent családban hogy össze kell költözni a szülőkkel...

2022. febr. 28. 19:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Fetisek nekem is az első témák között van.
2022. márc. 1. 00:54
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

hogy össze kell költözni a szülőkkel... - ebbe nem mennék bele, soha semmikor, mert nőként ÉN maradnék otthon ápolni az ő anyját-apját, mert a "nő feladata". És ha ez a helyzet fenyegetne, akkor elhagynám őt, mert nem vagyok szakképzett ápoló.

Gyerek, házasság ez alap, fétis, ha egy egyik szűz azt sem árt tudni (hogy akar-e a másik olyan kapcsolatot, vagy sem, akar-e várni akár hónapokat....), napirend pacsirta-bagoly típus

2022. márc. 1. 06:45
 13/19 anonim ***** válasza:
33%
“Milyen arányban szívjuk fel ezt a fél gramm kokót?”
2022. márc. 1. 11:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Távlati terveket nézve Magyarország vagy külföld?
2022. márc. 1. 18:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Exérol érdekelnek dolgok. Pl megcsalta e, az exevel miert ment tonkre, az exe miert utálja ő miert utalja az exét.

Gyakorta kapcsolatokban ra is jövök arra hogy az exeknek volt igaza, megtudom azt ha az ex lepett felre miért is tette miert adta fel a kapcsolatot miert kacsintgatott kifelé, ha a baratom csalta meg az exet az meg önmagában red flag hogy gerinctelen suttyo, millio mindent elmond nekem a volt kapcsolat egy emberrol.

Ezert alapvetoen ez erdekel.

2022. ápr. 26. 10:39
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
Mert senki nem valtozik meg es senki nem tanult eddig a multjábol
2022. ápr. 26. 10:50
 17/19 anonim ***** válasza:
23%
Melyik irányba teszi fel a budipapírgurigát.
2022. ápr. 26. 12:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Levonva a tanulságot a kapcsolataimból, szerintem a közös jövővel kapcsolatos dolgokon (házasság, gyerek, stb.) kívül még azt is, hogy ki mennyire családcentrikus. Mármint mit jelent a másiknak az egészséges mérték ezzel a témával kapcsolatban. Ugyanis én nagyon sokszor tapasztalom, hogy nem tud elszakadni a másik a családjától, mármint ahova született. Még külön élés esetén sem és hagyják magukat érzelmileg zsarolni a rokonaik által. Sokszor a kapcsolat, vagy a közös programok rovására.
2022. ápr. 26. 17:30
 19/19 anonim ***** válasza:

#18 igen, emiatt küzdök is nálunk, lassan 3 év házasság és 2 gyerek után is. A szüleinek nem tud nemet mondani, nem akar "hisztit". Félek, sosem fog elszakadni.

Ahogy fentebb írták, a hosszú távú tervek fontosak. Nekem volt olyan, hogy baromi jól éreztük magunkat a randin, nagyon jó hangulatban telt, tényleg klappolt minden, de egyértelművé vált, hogy ő külföldre akart menni suli után, én meg erről hallani sem akartam volna. Nem is húztuk egymás idejét feleslegesen.

Házasság, gyerek fontos.

Kinek mit jelent a pihenés, hosszútávon ez is meghatározó lehet. Férjem pl. aktív pihenő, én elvagyok a kanapén. Engem nem is zavarna, ha menne egyedül is mászkálni, de egyedül nem akar, így ez is konfliktust okoz néha.

#12 totál egyetértek...

2022. ápr. 27. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!