Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az amit a kapcsolat elején meg KELL beszélni? Ti miket szoktatok?

Figyelt kérdés

Vagy idősebb/tapasztaltabb fejjel mit tanácsolnál másoknak? Ami fontos lett volna...

én például bánom hogy anno” nem került szóba hogy x év után mi lenne ha valamelyikünk szülője nagyon beteg lesz és nem tud magáról/ vagy ha olyan anyagi helyzet áll fent családban hogy össze kell költözni a szülőkkel...

2022. febr. 28. 19:53
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%

Ezen kívül azt is, hogy egyáltalán akar-e a másik házasodni, gyereket vállalni.

Én egyiket sem szeretném, emiatt be is buktam a legutóbbi kapcsolatom. :)

2022. febr. 28. 20:00
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távú tervek, gyerekvállalással, vallással, pénzzel, munkával kapcsolatos nézetek. Családi háttér, kapcsolat rokonokkal. Kikapcsolódási szokások, hobbik.
2022. febr. 28. 20:01
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Amit eddig megbeszéltem: védekezés mikéntje, "nem tervezett baba sorsa" anyagiak: közös vagy külön kassza,közös lakhely. Ezek alap dolgok.

Amiket felsoroltál szerintem extrém esetek, ezekről nem beszéltem kapcsolat elején, mert nem oda való- ha a szülőket támogatni kell, azt a testvéreimmel közösen oldanánk meg. Valszeg ápolót fizetnénk.

30N

2022. febr. 28. 20:04
 4/19 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Házasság, gyerek.

Nem az első randin, de valamikor majd feljön az első pár héten.

Illetve én egy pár hónap után elmondtam a titkaimat mostmár a feleségemnek, hogy elfogad-e azokkal is.

Folyamatosan haladtam az egyre durvább dolgok felé. Szerencsére elfogadta őket.

Milyen titokra gondolok? Nem a receptre vagy arra hogy soha nem ettem még lencsefőzeléket.

Hanem olyanokra, hogy nagymamámmal laktunk válás miatt mikor kicsi voltam, alkoholista volt és rákos lett. A végén megváltás volt számára és számunkra is a halála.

Ezért más kapcsolatom van a halállal, illetve az alkohollal mint a legtöbb embernek.

2022. febr. 28. 20:06
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Szereti-e a sört
2022. febr. 28. 20:26
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
Gyerekvállalásról mindenképpen KELL beszélni. Sokak szerint a házasságról is, de az szerintem nem fontos - a válás ma már mindennapos, de a gyereket nem fojthatod vízbe, ha meguntad :D
2022. febr. 28. 20:29
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

A hosszútávú terveket.

De észben kell tartani, hogy a megbeszélés ellenére ezek bármikor változhatnak valami miatt.

2022. febr. 28. 20:59
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek, házasság, hosszú távú célok (pl: 3 évre egy olajfúró toronyra költözöm a semmi közepén),

sex mi fér bele és mi nem

Szerintem ezek a kötelező körök , amik eldöntik ,hogy álltok és hogy érdemes-e belevágni

2022. febr. 28. 21:04
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekvállalás, fétisek (ne így 2 év szerelem után derüljön ki a hugy vagy kaka fétise..,
2022. febr. 28. 21:04
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát annyi apróság van, hogy szerintem nem is köteleződne el az ember ha mindent kikötnének.
2022. febr. 28. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!