Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tehetem ezt jóvá?

Figyelt kérdés

Lef@szfejeztem a barátnőm. Ideges voltam :( de nagyon bant hogy csalódott bennem. Ki csúszott a számon. :(

Hogy tehetném ezt jóvá? Nagyon szeretem csak felidegesitett hogy birtokolni akar megakarja mondani hova mehetek és hova nem.

2022. febr. 28. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
őszintén? Ne te akard jóvá tenni. Ilyen irányító viselkedés semmi jóhoz nem vezet
2022. febr. 28. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Vigyél neki virágot bocsanatképp és tedd hozzá hogy köszi hogy boltba el vagy engedve..
2022. febr. 28. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

"felidegesitett hogy birtokolni akar megakarja mondani hova mehetek és hova nem."

hogyan kérjél bocsánatot miután kiálltál magadért és a férfiasság szikrája megcsillant? had gondolkodjak..

2022. febr. 28. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Tehát kedves olvasóink, a válaszolók részéről teljesen rendben van a párunkat lef*szfejezni amiatt, mert nem tetszik a viselkedése. Nem megbeszélni, esetleg elmagyarázni neki, hogy hol a határ. Nem, dehogy! Az még a végén megoldást jelentene! F*szfejezzük le és máris meg van oldva a probléma! 😫
2022. febr. 28. 15:00
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Elnézést kérsz, mert pavaszt (bocsi a dolgos földmunkásoktól!) voltál és törekszel arra, hogy beszéljétek meg a dolgokat amik esetleg nem tetszenek neked... (bónuszpont: kérdezd meg, hogy NEKI mi nem tetszik!)

Kommunikáció csodákra képes ám! 😜

Szivi! :)

2022. febr. 28. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

#4. A birtoklás, uralkodás, féltékenykedés olyan mélyen gyökerező probléma, hogy egy megbeszélés nem oldja meg. Maximum egy kitartó önismereti munka, de azon a lánynak kell végigmennie.

Én sajnos totál átérzem a kérdező helyzetét. Nyilván meg lehetett volna szépen is beszélni vele, meg tényleg nem célravezető a trágárság, de egy idő után nem csoda, ha kicsúszik az embernek a száján. Főleg ha már ezerszer megbeszélted szépen, mégsem történt változás. Ugyanígy voltam exemmel, ő is mindig korlátozni akart. Sokszor megbeszéltem vele, nem történt változás, max. ideig-óráig adta a szépet. A végén már annyira felidegesített, hogy kitéptem magam a karjaiból, és én is kiabáltam vele, mondjuk ott is hagytam egy idő után.

2022. febr. 28. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Valoban bunkón reagáltál, viszont teljesen igazad volt. Nem birtokoljuk a masikat, annak semmi köze a szeretethez.

Legjobb lesz ha beszéltek

2022. febr. 28. 15:24
 8/9 anonim ***** válasza:
41%
Ennyi miatt össze dől a világ? Nálunk néha ennél durvább szavak is kicsúsznak, ettől nem romlik el a kapcsolatunk
2022. febr. 28. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért nem mindegy, mit takar ez a birtokolni akar, brühühü dolog.

Neked az a birtoklás, ami a legtöbb embernek, hogy nem beszélgethetsz, találkozhatsz a barátaiddal?

Vagy az a birtoklás, mikor nem mosolyog, miközben te négyig bulizol szombat éjjel és egész nap sz@rsz rá, nem keresed, vagy napokra eltűnsz minden platformról? Vagy az, amikor nem esik neki jól, szóvá teszi, hogy miért chatelsz nyolc rihével, miközben heti egyszer látjátok egymást, melletted fekszik és vágyna a figyelmedre?

Nagyon nem mindegy a kérdés szempontjából.

2022. febr. 28. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!