Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm befestette a haját és zavar. Szóvá tehetem vagy felesleges?
Nyugodtan mondd meg Neki, ezzel nem bántod meg. Jogos,hogy említhette volna Neked, és abban sem értem,hogy általában fontos a hozzánk közelálló véleménye ilyen drasztikus változásról.
Én is voltam ilyen helyzetben. Nő vagyok, természetes szőkésbarna hajjal, amibe időnként melíroztattam, esetleg egy-egy árnyalattal világosabbra festettem.
Mivel nekem is tetszett a vörös a fodrászommal kerestünk egy olyan árnyalatot amit úgy gondolt,hogy illik a bőrszínemhez.
A barátom tudott a festésről, az eredmény mégis meglepte, és Hozzád hasonlóan nem tudott vele megbarátkozni.
Azt mondta,hogy olyan mintha nem is én lennék.
Változtattam...a saját véleményem és az Övé is ugyanaz volt.
Magának legyen szép, ne másnak. Ha szóvá is teszed, nem biztos, hogy miattad meg is változtatja.
"...Kívánok minden újat, hogy egyszerre mindent lássak
Ezért nem érdekel, hogy mennyire tetszem neked,
vagy bárki másnak...". (by: Auth Csilla: El kell, hogy engedj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!