Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyjam neki a szobát? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam neki a szobát? Vagy mondjam meg páromnak én hogy gondolom

Figyelt kérdés

Páromnak van egy 12 éves fia. Most költöztünk 3 szobás lakásba. Elsö közös kisbabánkat várjuk. A 3-ik szoba ( kis szobácska) én babaszobának terveztem. Erre ö a 12 éves fiának rendezni ( aki 3 havonta 2 éjjelt alszik itt, és lehet sokat mondtam most). Szóval a miénknek a nappaliban kell sarkat kialakítanom, a 3 ik szobát meg bezárva üresen fogom nézni.

Ha itt lakna, vagy az összes hétvégét itt töltené, szavam nem lenne. De így ez luxus. Vagy ha lenne felesleges szobánk 4-ik. de nincsen.

A kicsinek a holmijaira is kéne az a szoba, a nagynak semmije sincs itt. Tasiba hozza viszi a dolgait. Én meg nappaliban kerülgethetem a játèkokat, könyveket stb. Pelenkákat hálóban nézhetem.

2022. febr. 28. 10:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már közös babát vártok, akkor nem is értem, hogy merül fel a kérdés, hogy ne mondd el neki a gondolataidat.
2022. febr. 28. 10:56
 2/13 A kérdező kommentje:

Attól tartok ne úgy jöjjön le a dolog, hogy túrom ki a nagyobb gyereket.

Mert nemtudom mennyire fog megsértödni, hogy nem lesz szobája.

2022. febr. 28. 10:57
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Hát nézd, a ti lakásotok, ha ő csak pár havonta alszik ott egy hétvégét, akkor nem igazán lehet arról beszélni, hogy "kitúrod".

De lehet úgy berendezni, hogy a babaszobába raktok egy kihúzható kanapét, aztán amikor a srác ott van nálatok, akkor a baba alszik veletek (saját tapasztalatból ez amúgy is így alakul elég hamar), és akkor neki van szobája. Mindent meg lehet oldani, de azért a párod csak nem akarja, hogy az új lakásban legyen egy üres szoba csak úgy.

2022. febr. 28. 11:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
3 havonta két éjszakárt teljesen felesleges neki külön szoba.
2022. febr. 28. 11:43
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
Ezért IS kell kerülni a használt, bukott pasikat/nőket! A közös, veletek élő picié legyen a szoba, a fia meg aludjon ahol akar!
2022. febr. 28. 11:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem praktikusabb a gyereket tenni a külön szobába, a cuccaival együtt, amikor pedig a barátod gyereket nálatok alszik, azon a pár napon cserélnek.

Mondd el neki mit gondolsz és döntsetek közösen.

2022. febr. 28. 11:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van az előző kapcsolatból egy 18 éves lányom, a mostaniból két kislány. Nekik van külön szobájuk. A nagylány 2-3 hetente jár hozzánk. A nappaliban az ülőgarnitúra kihúzható. Ott szokott aludni. Nincs gondja neki ezzel.
2022. febr. 28. 11:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs még gyerekem, lehet más lenne a véleményem, de nem tudom mi jár a párod fejében, ez nekem picit sok, szerintem is a babáé kell hogy legyen a szoba.

Egy 12 éves srác pedig már van elég érett ahhoz, hogy megértse, hogy neki nem kell külön szoba mindenhol.

2022. febr. 28. 12:59
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
Már most látni neki melyik gyereke fontosabb:)
2022. febr. 28. 13:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A párod arra nem gondol, hogy a kislány nőni fog?
2022. febr. 28. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!