Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegség miatt szakítás?
Sziasztok
1 éve vagyunk együtt barátnőmmel (22, 23)Kiderült, hogy a barátnőm máján van valami kicsi valami, ami vagy enyhe dolog, vagy komoly. (Daganat, ilyesmi)
Nemrégiben elkezdte nekem mondani, hogy ha kiderül, hogy valami komoly baja van, akkor nem szeretne együtt maradni, hogy ne nézzem végig ahogy szenved. Ezt egy kicsit önző dolognak tartottam, nem tudom eldöteni magamtól, hogy mellette maradok-e vagy sem? Szóval elég fura volt ez, azt sem tudtam mit reagáljak.
Szerintetek ez normális? Miért nem hagyja, hogy eldöntsem, hogy szenvedek-e vele? (Mert szeretem, és nem érdekel, hogy beteg, ugyanúgy szeretem betegen mint egészségesen)
Én is szakítanék, mert a másiknak nincs szüksége arra, hogy végignézze a szenvedésem.
Plusz mi történik, ha elhúzódik a kezelés, olyan szövődményei lesznek, amikre nem számítunk.
Akkor a másik vagy velem marad szánalomból - kösz, nem -, vagy elhagy, amiért meg ő lesz a sátán mindenki szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!