Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom csak olyan programokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom csak olyan programokra vinne, amiket én mondok kérek. Amugy sehova. Miért?

Figyelt kérdés

Az a baj ezt korábban mikor ismerkedtem, az olyanok játszották el velem akik csak szexre utaztak.

Hogy nem hívnak meg-, vagy el sehova randira, hanem mondjam en mit akarok.

Ez meg olyan, mintha en hivnám el őt. Ha azt mondom, jó nekem padokon csövezni is, akkor rendben.

Ha azt mondom moziba akarok menni és ha ilyenkor ő fizetne, az meg olyan, mintha én hívatattam volna meg magam, szélsőségesen írva, mintha én pénzt kèrnék tőle mozira.

Az mellett ha en ötletelek, minden csak az ÉN kedvemért van/lenne, es gőzöm nincs a másikrol, ő hova menne velem, hol szeretne velem egyutt lenni, milyen programokra hiányzom neki, ami neki Velem jo, azaz az életébe hova igényelne.

És mindezt most a kapcsolatban műveli a barátom.

Sehova nem megy velem, seh9va nem visz magával, sehova nem igényel.

Keoes velem minden szabadidőt otthon tölteni, de velem van, én irányitok, ha en reggeltől este 5 ig pipereszkedem (hajfestés meg ilyenek)akkor mellettem olvas netezik végig, ha en vásárolgatni akarok, elvisz(mindent én fizetek), ha be akarok ülni enni akkor beül velem, ha egesznap nem eszünk akkor egyszer meg nem szólalna hogy éhes főzzünk vagy menjünk enni, ha egésznap egy szendvicset eszek akkor ő is azt eszi velem.

De ha en menni akarok moziba hotelbe, ugrálóvárba vagy BÁRHOVA, tandemugrani, drogozni, kukázni, tűzoltani, adományozni, lomtalanítani, szóval tényleg bárhova, akkor oké, menjünk.

Állandóan nekem kellene ötletelni ő semmibe nem avat be, Ő mit csinálna Velem, hanem ha nem mondok semmit, akkor egész nap velem van egy lakásban.

Nem egyszer mondtam már neki hogy én nem vagyok irányító típus(en nem akarom a hátamon vinni a kaocsolatot egyedül), meg kerdezem is gyakorta hogy neki valóban jo, hogy csak elvan mellettem, mikozben 1 teljes napot is csak piperészkedem vagy ilyesmi? Azt mondta neki jó(amúgy gyanítom, féltekenység miatt nem hagy ilyenkor magamra)

Most a férfiaknak egy nőtől, de egy kapcsolattól is teljesen elég csak a szex?

Vagy a barátom csak erre tart? Az életébe meg nem vagyok fontos?

2022. febr. 27. 10:41
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

De nézzunk egy ártatlan fagyizást.

Én fagyizni akarok neki eszébe nem jutna, de a KEDEMÉRT eljön velem.

Es ott bájvigyorog fagyit vesz sétál velem.

De az hogy ő avatna be abba amit NEKI tetszene VELEM, (es nekem is tetszene),olyan nincs is.

2022. febr. 27. 13:17
 12/23 A kérdező kommentje:

10 igen ezt érzem én is.

Semmi udvarlás vagy egyéb.

Hanem mint azok a szexkapcsolatra utazo férfiak",akik randikon akartak igy csábítani hogy sehova el nem hívna egy kávét nem venne, es rámterheli,nmondjam en mit akarok(határozzam meg én a koltségeket jóformán ahhoz, mennyi lenne a szex. Szoval ha mozi után pl d.gnék vele akkor oké mozi.

Ugy szórtam az ilyeneket kifelé hogy a lábuk nem érte a földet.

A barátom aranyos kedves meg minden, de semmit nem tesz a kapcsolatba.

2022. febr. 27. 13:21
 13/23 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2022. febr. 27. 13:25
 14/23 A kérdező kommentje:

Sztori kedvéért: mikor át akartam szaladni a piroson és ő azt mondta nem, en döntök, megvárjuk a zöldet.

Erre akkorát röhögtem, hogy komolyan hoztál egy döntést?? Te irányítasz?? De végre egy döntés!!

2022. febr. 27. 13:26
 15/23 A kérdező kommentje:
Fél éve
2022. febr. 27. 13:27
 16/23 anonim ***** válasza:

Adj neki ultimátumot.

(Döntéseket kell hoznia és ha nem lesz határozottabb akkor vége!)

Ha a személyisége ilyen akkor nem fog változni.

2022. febr. 27. 13:31
 17/23 A kérdező kommentje:

Olyan, mintha azt várná, én építsek köré egy életet neki. Én határozzam meg mikor hol vagyunk, meg egyaltalán mikor eszünk mikor nem.

Ő csak úgy alkalmazkodik, beépül.

És ezáltal nekem semmit nem nyújt.

Próbálja megerőltetni ugyan magát de sajnos amiket ajánl(pl családi rokonos party náluk)nekem nem tetszik:(

2022. febr. 27. 13:49
 18/23 anonim ***** válasza:

Csak a google keresőbe kellene beírnia, hogy szabadidős programok pároknak.

Millió ötlet van a neten.

2022. febr. 27. 13:54
 19/23 A kérdező kommentje:
Lennének ötletei ha lenne igénye a velem töltött programokra.
2022. febr. 27. 14:28
 20/23 A kérdező kommentje:

De nincs azokra igénye.

Ezért a kérdés hogy szexre vesz e akkor.

2022. febr. 27. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!