Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a barátom:' ( mitcisnáljak?
Figyelt kérdés
több mint 2ésfél éve vagyunk együtt jol megvagyunk meg minden. csakaz apja nemszeretett engem és kiakart tiltani de ő elköltözött miattam...pár honap alatt eltávolodott barátomtol az anyukája tegnap meg a tesoi is alávágtak és eléggé összevolt törve mindig mellette álltam támogattam a honapok alatt ahogy kétségbe volt esve. de tegnap este kaptam egy levelet h szakitanunk kell mert ő annyira összeomlott h sosem lesz már boldog nemtud talpra állni és azt akarja hogy én boldog legyek de mellette már sosem lehetek az. irta ne keressem ne menjek le azzal tudom csak neki bebizonyitani hogy szeretem. De én mindnenél jobban szeretem ő is szeret engem mert megtesz értem mindent de most annyira összeomlott hogy engem is elakar most lökni magátol. Mit csináljak?? annyira tehetetlen és kétségbeesett vagyok :( lécci irjatok2010. szept. 12. 11:14
1/6 anonim válasza:
Annak elennere ,hogy azt mondta ,hogy ne menj el hozza,azert is menj el. Ezzel bizonyitod be neki,hogy te nem hallgatsz a pillanatnyi osszeomlasaira es neked akkor is kell ha ilyen,mert van szuksege valakire aki jo kedvet szerezzen neki!!!! Tedd meg ezt!!!
2/6 anonim válasza:
Hát ez alapján azt javasolnám, hogy ne engedd neki, hogy ellökjön. Szüksége van egy emberre, akire támaszkodhat és erre a posztra jelenleg Te vagy az egyetlen jelölt.
Mindenkinek vannak mély pontjai, de ki lehet belőlük lábalni, csak akarni kell.
3/6 A kérdező kommentje:
már mindent megprobáltam sms, msn probáltam a lelkére bezsélni hogy én fogom eldöntnei h boldog vagyok e mellette meg minden de hajthatatlan :( most irtam neki smst h tiszteletben tartom a döntését adok neki egy kis időt h gondolkozzon de hha téllegszeret akkor ne dobjon el magátol :( remélem reagál....a közös képeinket sehonnan sem vette le kapcsolatban van mindnehol....:):( remélem ez jojel azért és csak gondolkozik :(
2010. szept. 12. 11:39
4/6 anonim válasza:
gubózz be, egyél fagyit, hízzál meg, és ne borotválkozz.
5/6 A kérdező kommentje:
nemgondoltam hogy vannak ilyen degenerált balf*szok is itt de ugy látom h tévedtem. nem értem h lehetnek ilyen s*ggfejek mint te..:/ remélem egyszer neked is lesznek ilyen problémáid..és hasonlo válaszokat fogsz kapni...
2010. szept. 12. 11:55
6/6 anonim válasza:
Én a fiú helyében téged választottalak volna hisz gondolom előbb utóbb eggyütt szeretnétek élni,meg családot alapítani.
A családjával ezeket nem tudja,nem értem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!