Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy ne foglalkozzo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne foglalkozzon a szomszedcsajjal?

Figyelt kérdés

Annyira kellemetlen zavaro már nekem, ha alattunk a csajok röhögnek egybol kimegy az erkélyre, vagy egybol felpattan lesni, ha lent meghallja a hangját

Szombatonként meg betesznek hangosan zenét, nagyokat nevetnek, és folyamat azzal foglalkozik hogy mi mehet náluk, mintha csak egy f.szra várnának meg stb.

Egyszeruen nem tudok a barátommal nyugton beszélgetni vagy csak ugy lenni, mert "pattog" egy egy női hangra a szomszedtol

A csajok meg miért is ne valahogy engem utálna.már próbálkoztam velük barátkozni de kibeszélnek gúnyolnak ha összefutunk. Ezt nem is értem mondjuk

2022. febr. 26. 08:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz a pasid. Cserébe legalább te vagy házicselédje, hogy csinosan tudja magát hegyezgetni a többi nő előtt? Itt még megbeszélni sincs mit. A csajok meg, komolyan mondom, nem akkora csoda ha gúnyolnak. Miért alázgatod magad? Megy az időd, amit mellette elvesztegetsz, sosem kapod vissza. Az elszalasztott lehetőségeidet egy normális kapcsolatra sem.
2022. febr. 26. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!