Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a pasi a hibás?

Figyelt kérdés

Mondjuk, hogy elméleti kérdés!

Nő vagy. A kamasz fiad féltékenységből megveri a barátnőjét.

Az új párod kérdőre vonja, de a srác rosszul méri fel a helyzetét és visszaugat. Erre kap egy horgot.

2022. febr. 25. 10:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
28%
Látom le lettem pontozva. Akkor remélem egyszer ti is jól pofán lesztek verve és aki bántott titeket, annak csak pár ejnyebejnye szót fog csak kapni, azt is kedvesen.
2022. febr. 25. 11:51
 22/30 anonim ***** válasza:
44%

🤔 vajon honnan vette az ötletet az a kamasz, hogy egy verés megoldás bármire...

Komolyan emberek 🤦

2022. febr. 25. 11:55
 23/30 anonim ***** válasza:
67%
Ha kamasz fiam lenne és megverné a barátnőjét, igen alaposan elgondolkoznék, hogy mit rontottam el.
2022. febr. 25. 12:01
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

#21 az a legnagyobb probléma azzal amit írtál hogy azzal értesz egyet hogy az a pasi üti meg akinek ehhez nincs joga.

Én bevallottam a 19-ben hogy fogalmam sincs mit hozna ki belőlem a helyzet, nem kizárt hogy a legrosszabbat, ha tényleg valami ekkora szörnyűséget követne el a fiam. Biztos hogy ettől el tud borulni az ember agya. Sohase mondd hogy soha... De a pasim nem üthetné meg.

Ha lenne a volt férjemnek nője és az ütné meg a gyerekemet (tökmindegy miért), minden követ megmozgatnék hogy ne kelljen odamennie többé.

2022. febr. 25. 12:02
 25/30 anonim ***** válasza:
45%

"Ha lenne a volt férjemnek nője és az ütné meg a gyerekemet (tökmindegy miért), minden követ megmozgatnék hogy ne kelljen odamennie többé."

És ezzel mit tanítasz a gyereknek? Hogy megtehet bármit következmények nélkül, anyuci majd úgyis megvédi?

2022. febr. 25. 12:24
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

#25 nem. Hanem azt hogy nem ütheti-verheti egy idegen. Mellesleg, a család sem, soha nem ütöttem meg és nem is tervezem, amit írtam az csak az volt, hogy próbáltam beleképzelni magam abba hogy mégis mit tudna kihozni belőlem egy ilyen helyzet, de igazából el sem tudom képzelni. De ha ezt az igazán rettenetes dolgot elkövetné a kb 17 éves fiunk, ne mondd már hogy nem kapnánk sokkot...

(Egyébként ha figyelmesen elolvassátok a kérdést, akkor észre lehetne venni hogy a tróger nem a tettéért ütné meg a gyereket, hanem mert visszadumált neki.)

2022. febr. 25. 12:32
 27/30 anonim ***** válasza:
68%

Mondjuk ha az ostoba fiam megverné a barátnőjét, ott helyben kidobnám a házból, aztán oldja meg az életét.

32n

2022. febr. 25. 15:34
 28/30 anonim ***** válasza:
68%

Magára valamit adó férfi ilyenkor lekever egyet a srácnak, csak úgy tiszteletlenség jegyéül és veszi a kabátját és lelép. Nem azért mert valami rosszat csinált volna vagy félne a gyerek anyja véleményétől, hanem azért, mert nem adja a nevét és az arcát egy olyan család gyerekéhez ahol ez megtörténhet.

Az egyik középiskolai osztálytársam egy igazi tapló volt, erőszakos volt, beszólt mindenkinek aki éppen feldühítette, poénból szívatott nála fiatalabb és gyengébb embereket.

Ez a srác elvette egy egyik fiatalabb gyerek ruháit és bezárta a tusolóba, a gyerek próbált segítséget kérni, majd meztelenül kimászott az ablakon és lefilmezték. Ezt mutogatta az ismerőseinek. Kitudódott, a gyerek nevelőapja is megtudta. Bement az iskolába, odament a fiatal gyerekhez és elnézést kért tőle, majd a saját nevelt gyerekéről letépte a nadrágot és a fülénél fogva kihúzta a folyosóra. Neki nem mert feleselni, félt tőle. Az lett a vége, hogy állítólag piszkosul elverte a srácot otthon és otthagyta őket. 25 évvel ezelőtti történt.

2022. febr. 25. 15:36
 29/30 anonim ***** válasza:
54%
Annyira szeretem ezt a sok öntömjénező nullát, aztán a nagy átlátásban azt nem sikerült értelmezni, mert funkcionális analfabéták vagytok, hogy nem a tett miatt kapott a fiú egy sallert, hanem mert a kérdőrevonáskor visszaugatott (ha már a példánál maradunk, tahón, amit az anyjától, igazi apjától, haverjaitól tanult a nőveréssel együtt).
2022. febr. 25. 22:13
 30/30 anonim ***** válasza:
54%

Micsoda válaszok, egy nőverő, visszapofázó kölyköt védtek? Ez komoly?

Nem csodálom, hogy ennyi a családon belüli erőszak.

Remélem, ha ez valós eset lenne, akkor még a lány apja is megkeresné a srácot, 3-4 haverjával.

2022. márc. 1. 05:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!