Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az ostoba általánosítás? - A késői szűz nők értékes trófeák, a késői szűz férfiak értéktelen lúzerek...
Értem én az alapját, de miért kell rögtön ezt feltételezni.
Egy nő is lehet lúzer a társkeresés, az emberi kapcsolatok kialakítása terén. Egy férfinak is lehet igényes hozzáállása a társkeresés terén, és annak ellenére, hogy lehetne kapcsolata, mert tud kapcsolatot teremteni nőkkel és fel is kelti a nők figyelmét, még önmegtartóztató marad.
Az elején pár dolgot tisztáznék.
Szerintem "késői szűz" az a nő/férfi, aki annak ellenére, hogy biológiailag egészséges hetero, legalább 25 éves koráig nem volt része nemi aktusban.
Ennek számos oka lehet: vallási, testalkati, személyiségbeli, meggyőződésbeli.
Én azt láttam a környezetemben, hogy azok a lányok, akik 25+ évesen még nem szeretkeztek, nagyon válogatósak voltak, vagy nem voltak szépek, vagy igazából nem voltak teljesen heterok. A vallási meggyőződésből szüzen maradók is válogatnak, de férfiból elég kicsi a választék. Ami van, és tényleg jóképű, komoly férfi, azokat még fiatalon behálózzák a 10/10-es lányok.
Várnak a jóképű, rendes, lendületes, jól kereső igazira. Csakhogy ez egyáltalán nem az átlag, és ha véletlenül az illető lány az átlagos közeledőket visszautasítja, akkor 40 évesen is szűz marad.
Aki még nem volt szűz csajjal az dicsőíti őket csak. Nekem 8-ből 1 volt jó.
Pasiknál is elég egyértelmű: 11-12 éves kortól áll és verik. Azért 18-ig van kemény 6 év hogy összeszedj egy barátnőt. Akinek ez nem megy tényleg egy szerencsétlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!