Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti "hánytok" Justin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti "hánytok" Justin Biebertől? Én rohadtul. Nah, és ti?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 01:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem vagyok lány de találkoztam ollyannal aki utálja s gratuláltam neki:D
2010. szept. 12. 01:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Egy öntelt atomgazdag 11éves kisgyerek, aki ennek tetejében még 16évesnek mondja magát. Csak ezt rohadtul nem hisszük el! :D

Volt a tv-ben... Véletlen odakapcsoltam... Mindenhova kigyúrt majomemberek kísérik, többek között kosarazni, és külön homloktörlő embere van :D Na én ennél a résznél elkapcsoltam.

Fúj, idióta, kettéhugyoznám!

15F

2010. szept. 12. 01:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudom ki ez a Bieber gyerek, mert max kétszer hallottam és ennyi nekem elég is volt. Nem érdekel és kész. Azt meg nem tudom hogy milyen ember, szóval nem hányok tőle csak mert ez a menő most...
2010. szept. 12. 01:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Csak azért lett sztár, mert azt csináltak belőle. Megkereste egy kiadó, hogy eladja-e nekik a magánéletét teljes luxusért cserébe. Ő ezt választotta, majd pár nap alatt a youtube sztárja lett, erről a független bloggerek is írtak. Akár azt írják, hogy pusztuljon meg, akár éltetik, ez neki reklám. Aztán amikor a legtöbb 10-14 éves tinilány elküldte az összes partnerének msnen, leadták a tv-ben. Most már a fél világ róla beszél, ha rosszat is, az se baj. Aki divatmajom és nincs egyénisége, egyből majmolni kezdi azokat, akik szeretik. Semmi különös nincs abban, hogy egy gyerek énekel. Hallgassatok inkább rockot, az a jó :D (fiú vagyok, de nem baj :D)
2010. szept. 12. 01:45
 5/12 anonim ***** válasza:
manapság már nem is ahhoz kell tehetség hogy valaki világhírű színész, énekes legyen hanem azok a nagymenők akik ezek mögött állnak.Frei Tamás féle műsorban volt ezekről az alakokról egyszer szó:olyan embereket kell elképzelni akik ezeknél a sztároknál is jóval gazdagabbak sőt még a média is békén hagyja őket pont mert háttérbe teszik magukat-cserébe voltaképpen ők végzik a látványtalan de igazi munkát
2010. szept. 12. 01:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Én a zenájét szeretem, de ha a TV-be látom, egyszerűen rosszul leszek, de komolyan. Van aki megvan hallva érte, de az szerintem elég hülye és ezt egy lány mondta!
2010. szept. 12. 10:57
 7/12 anonim ***** válasza:
grat neked is:D...nehéz ilyen lányokat kapni
2010. szept. 12. 23:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Tudod, én nem tudok olyanba szerelmes lenni akit nem is ismerek, aki tud az ügyes, annak én grat :D Különben is, nem bírom a beképzelt idiótákat!
2010. szept. 13. 14:00
 9/12 anonim válasza:
Nekem van néhány barátnőm ,akik Amerikába is kimennek a koncertjére, az összes pénzüket erre költik, még óra alatt is Bibert hallgatnak. Viszont vannak olyanok is akik szó szerint hánynak tőle. Én egyikbe se tartozom én szimplán leszarom őt.Ha ő van a tv-ben elkapcsolok, mert nem érdekel.
2010. szept. 15. 13:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Utálom, nála nyálasabb "emberpalántát" még soha n láttam. TAlán a tokio hotelt!!
2010. szept. 16. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!