Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is zavar ha barátja/barát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is zavar ha barátja/barátnője másokat követ be, lájkolgat?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt és észrevettem hogy tiktokon is és instagramon is folyamatosan követ be hosszú fekete hajú, tetovált lányokat (már mondta is hogy neki az ilyen csajok az esetei). Ezek a lányok a tökéletes ellentéteim mert én kék szemű, szőke vagyok tetoválások nélkül. Sokszor még direkt fel is idegesít ezzel, hogy arról beszél hogy ma látott egy ilyen lányt és milyen jó volt stb. Azt viszont véletlenül se mondja soha hogy szép lennék vagy bármi pozitívat. Viszont amikor a haverjai dicsérnek és más srácok akkor meg féltékenykedik. Úgy érzem nem értékel. Egy két barát véleményét kikértem erről és van aki azt mondta hogy kisebbségi komplexusa van mellettem, mert alapból már több eredményt elértem életem során mint ő. Van aki volt már hasonló helyzetben? Ha nem is az ilyen lányok az esetei mint én akkor minek van velem? Amikor ezt normálisan megkérdeztem tőle csak kiröhögött de semmi értelmes választ nem kaptam.

2022. febr. 23. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Itt sajnos az alapvető tisztelet, megbecsülés hiánya jóval nagyobb gond szerintem, mint a like és követés.
2022. febr. 23. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék alapból ilyennel. Te miért vagy vele, ha nem tetszel neki?
2022. febr. 23. 20:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Amikor kifejtettem hogy ez milyen rosszul esik, azt mondta hogy de tetszem neki és hogy én vagyok minden amit szeretne. Viszont ezek csak szavak és a tettei kicsit se ezt tükrözik, hiába szeretném elhinni
2022. febr. 23. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Aza baj, hogy te egy éretlen kisfiúval vagy, nem egy érett férfivel..
2022. febr. 23. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A követés egy dolog, de nem értem, mi a funkciója a lájkolgatásnak. Az a szerencsétlen úgyis magasról szarik rá, még engem sem érdekel, hogy melyik foglalt jöttment kedvelget, csak szánom. Cserébe annyi fájdalmat és bizonytalanságot okoz otthon... Simán elkerülhető lenne, egy tudatos gesztus, aminek semmi funkciója ilyen esetben a szándékos bosszantáson és megalázáson kívül.
2022. febr. 23. 23:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Leginkább szánalmat érzek ha egy olyan személy követ, vagy lájkol be ismeretlenül, akinek van párja.

Szerintem a te párod még nem nőtt fel agyilag. Azt pedig, hogy ezzel akar féltékennyé tenni, hogy másokat dicsér neked nem kicsit tiszteletlen és undorító. Normális ember a párjának nem ábrándozik más nőkről. De te tudod mit tűrsz el.

2022. febr. 24. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!