Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a férjem?
Figyelt kérdés
Szerelemmel indult kapcsolatunk annak idején a férjemmel. Összeköltözés után mégis lassan jöttek a problémák. Elvárta hogy mindig legyen meleg ebéd mert az a nő dolga.
Elvárta hogy minden esetben menjek vele a családi összejöveteleire mivel azt úgy illik. Elvárta hogy gyakran legyen szex amikor ő akarta.
Mert hát mi bajom lehet azzal is, hiszen ha neki igen gyakran igénye van rá, akkor természetesnek vette hogy nekem is.
Kedves velem és apró dolgokban kedvemben jár, ha fent írtak az igényei szerint rendben vannak.
Abban az esetben ha sokat dolgozom, kimaradnak a főzések, a szex, akkor sértődött lesz és szemrehányóan beszél velem.
Nem tudom eldönteni ő "csak ilyen", vagy nem szeret engem igazán.
Ha mindketten dolgoztok, akkor nincs olyan, hogy a házimunka csak az egyik fél feladata. Mind a ketten ott éltek, sokkal könyebb dolgotok lenne ha ő is ugyanúgy kivenné a részét. Vagy ha nagyon ragaszkodik hozzá, hogy ezeket te csináld, akkor igen, meg lehet neki mondani, hogy akkor meg ő a férfi, ő hozza a pénzt és te kilépsz a munkahelyedről, hogy otthon legyél és tutira mindig lesz neki meleg kaja, mire hazaér. Ha ez így megy tovább és gyerek is lesz, akkor a gyerekkel sem fog annyit foglalkozni, mert "az az anyja dolga"?
Ne hagyd magad kérdező. Az én párom egyszer mordult fel, miután 10+ óra munka után hazaestem, hogy miért nincs tiszta villa. Ott csaptam az asztalra, hogy álljon oda a mosogatóhoz és mosson el egyet ha annyira kell, ugyanis tudtommal egyenlő lakbért fizetünk.
2022. febr. 22. 19:49
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen mindketten dolgozunk, én picit még több órát is. Nálunk az lehet a probléma hogy férjem háromszor annyit keres mint én. Emiatt konkrétan a rezsit egyedül fizeti és a boltban is többször fizet. Természetesen én is szoktam, meg a saját kiadásaimat én állom.
De ő alapvetően ilyen beállítottságú hogy női munka a főzés.
A szexuális életünkben pedig az zavar hogy nem tolerálja a nemet.
Persze kénytelen adott esetben elfogadni, de sértődés a vége.
2022. febr. 22. 20:06
13/22 anonim válasza:
12 Ha ennyit keres, akkor te minek fizetsz bármit is?Ha ő házi csicskát akar, akkor nem szabad fizetni egy nyomorult petákot sem.
2022. febr. 22. 21:03
14/22 anonim válasza:
Szerintem kitagadta ok egy dolgot, és azon pörögtök végig. Én férfiként szintén nem szeretek pl. mosogatni, de a többi otthoni munkában segítek. Itt sem tudtok semmi mást, hogy a főzés, és a meleg étel a gyengèje a férjnek. A másik amit nem értek. Ha sok a szex akkor egy bunkó a pasi, ha kevés akkor egy impotens bunkó. Arra is való a számok, hogy elmondjuk a partnerunknek, hogy nincs kedvünk, és talán azt is, hogy miért nincs kedvünk. Az más kérdés, hogy mit érünk el, de ez a minimum. Lehet libidó különbség, fáradtság, stressz, meg ezer más ok is. Saját tapasztalat, hogy amikor a sok nem után rákérdeztem az okára, kiderült, hogy volt kedve a drágàmnak szexelni, csak mással. Ezért fontos a beszèlgetés, mert nemleges válasz, egy idő után csak veszekedést szül.
2022. febr. 22. 21:20
15/22 anonim válasza:
14 Utálsz főzni, oké.Ha egyedül élsz hogy eszel?Szerinted nincs olyan nő, aki utál főzni?Ha mindketten utálnak főzni, akkor miért egyértelmű, hogy csak a nőnek kell?Ha a nő elvállalja, hogy főz, akkor miért nem megköszöni a férfi és hálás érte, miért csak pattog, ha a nőnek 10 óra munka után nem marad ereje egyszer főzni?
2022. febr. 22. 21:25
16/22 anonim válasza:
Miért csak pattog? Látom nem ment át. Ezért javaslom a beszélgetést, hogy meg tudják oldani a problémájukat. Fordítsd amúgy visszájára a dolgot. Férj lapátolja a GDP-t, de annyi sincs, hogy egy meleg vacsora várja? 😀😀😀 Egy normális kapcsolatban kommunikálnak egymással. Ha megkérdeznèd a férfit, lehet neki is lennének nyűgjei. Azért mert elvárná, hogy meleg ételt kapjon otthon, ezért elmondtátok mindennek.
2022. febr. 22. 21:35
17/22 anonim válasza:
16 Nem csak a meleg ételt várja el, hanem azt, hogy mindenben azt csinálja a kérdező, amit éppen kigondol.Ki nem szarja le mennyit keres, ha a kérdező még több órában is dolgozik?Szerinted szeret téged az az ember, aki kizsigereli az egész életedet és egy ingyen rabszolgának tart csak azért, mert ő többet keres?Ez milyen kapcsolat?
2022. febr. 22. 21:45
18/22 anonim válasza:
14
Nem-nem! Nem jol fogalmazol!!!!
Nem."segitesz" kisfiam! hanem KIVESZED A RÉSZES
2022. febr. 22. 21:52
19/22 anonim válasza:
Kisfiam? Kiveszed a részed? Álljunk meg egy pillanatra. Mivel van kertünk, fával fűtünk a kazánba, akkor a páromnak is ki kellene venni a részét a fa felfűrészrlésből, a fűnyírásból, a hólapátolásból? Hogy erre én miért nem gondoltam? Ja megvan. Azért mert ez férfi munka. Jellemzően a főzés pl női munka. Meg lehet ezen sértődni, de akkor sem a páromat fogom kiküldeni fát vágni. Amúgy meg béke. Nem tudtam, hogy a férfiak bunkók nap van. 😁😁
2022. febr. 22. 22:02
20/22 anonim válasza:
19-es, sz#r ügy, mert én nő létemre végzek ezek szerint férfi munkákat is, és a férfi párom nőieket. Már a te megfogalmazásod szerint. Akármikor kimegyek fát vágni, hasogatni, pakolni vagy rakodni. A hólapátolást meg jobb szeretem én csinálni. A barkácsolásban meg azért vagyok partner, mert szeretnék tanulni. De emellett a párom tud és szeret főzni, és mosogat. Nahát, hogy mik vannak, nem?! Borzalmasak ezek a modern párok és a munkamegosztásaik 🙃
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!