Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit szólnátok ha megtudnátok hogy a barátnőtök csak 2-3-szor vesz fel egy ruhát?
Ilyennel nem járnék. Hatalmas mértékű környezetszennyezés és pazarlás. A fast fashion ruhák alapból szarok, olcsók ez a lényegük. Mindig is röhögtem azokon az ismerőseimen, akik a pár ezres vackaikat próbálják árulni. Nem kellenek senkinek. Max ilyen 500 Ft-okért elvisznek 5 pólót szinten. Nagy biznisz. A rászorulók is lassan megfulladtak a ruhákban, pont az ilyen mentalitás miatt, sok helyen már jelzik, hogy ruha köszönik szépen, nem kell. Mert a hülye fogyasztó megveszi a huszadik farmert a H&M-ben, miközben az addigieket sem használta, de kell a hely a szekrényben, ezért viszi a rászorulóknak a régieket, amiket amúgy soha nem hordott.
A másik aggasztó probléma, hogy kinek van annyi szabadideje, hogy ezzel foglalkozzon? Ennyire no lifer a csaj, hogy ez minden hobbija?
Végül egyáltalán a motiváció kérdése. Miért tesz bárki is ilyet? Nyilván van valami kattja. Őrült nő meg nem kell, mert nem vagyok saját magam ellensége.
Hát mondjuk én nő vagyok, de szerintem ez undorító viselkedés.
Kb a csapból is az folyik, hogy a ruhaipar hogyan teszi tönkre a bolygót, és mennyire etikátlan az egész. Aki erről nem hallott, az a föld alatt él, vagy nemtom...
Sajnos nekem jelenleg csak fast fashion ruhákra tellik anyagilag, de a lehető legritkábban veszek új ruhákat. A jövőben azonban szeretném ezt elkerülni, és lehetőleg csak etikus ruhákat vásárolni, és persze abból is csak a szükséges mennyiséget.
Amit az általad írt csaj csinál, az szimpla környezetszennyezés, önzőség és ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!