Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, mit szólnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit szólnátok ha megtudnátok hogy a barátnőtök csak 2-3-szor vesz fel egy ruhát?

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 10:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ne húzzon engem is bele*!!
2022. febr. 21. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyennel nem járnék. Hatalmas mértékű környezetszennyezés és pazarlás. A fast fashion ruhák alapból szarok, olcsók ez a lényegük. Mindig is röhögtem azokon az ismerőseimen, akik a pár ezres vackaikat próbálják árulni. Nem kellenek senkinek. Max ilyen 500 Ft-okért elvisznek 5 pólót szinten. Nagy biznisz. A rászorulók is lassan megfulladtak a ruhákban, pont az ilyen mentalitás miatt, sok helyen már jelzik, hogy ruha köszönik szépen, nem kell. Mert a hülye fogyasztó megveszi a huszadik farmert a H&M-ben, miközben az addigieket sem használta, de kell a hely a szekrényben, ezért viszi a rászorulóknak a régieket, amiket amúgy soha nem hordott.

A másik aggasztó probléma, hogy kinek van annyi szabadideje, hogy ezzel foglalkozzon? Ennyire no lifer a csaj, hogy ez minden hobbija?

Végül egyáltalán a motiváció kérdése. Miért tesz bárki is ilyet? Nyilván van valami kattja. Őrült nő meg nem kell, mert nem vagyok saját magam ellensége.

2022. febr. 21. 12:39
 13/13 anonim ***** válasza:
85%

Hát mondjuk én nő vagyok, de szerintem ez undorító viselkedés.

Kb a csapból is az folyik, hogy a ruhaipar hogyan teszi tönkre a bolygót, és mennyire etikátlan az egész. Aki erről nem hallott, az a föld alatt él, vagy nemtom...

Sajnos nekem jelenleg csak fast fashion ruhákra tellik anyagilag, de a lehető legritkábban veszek új ruhákat. A jövőben azonban szeretném ezt elkerülni, és lehetőleg csak etikus ruhákat vásárolni, és persze abból is csak a szükséges mennyiséget.

Amit az általad írt csaj csinál, az szimpla környezetszennyezés, önzőség és ostobaság.

2022. febr. 21. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!