Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális dolog , hogy a párom gyerke miatt alig lehet szexelni?
A párommal 1 éve vagyunk együtt és van neki egy 3 éves gyereke az előző kapcsolatából. Eleinte csak hétvégente volt a páromnál, mostanság viszont már sokszor hétköznap is itt van. A mi hálószobánkból nyilik a gyerek szobája, tehát ha a gyerek felkel inni mondjuk, akkor rajtunk keresztül jön. Ez a szex rovására megy, ugyanis a párom csak a takaró alatt hajlandó csinálni a full sötétbe, mondván mi van ha a gyerek épp kijön a szobából.
Csak szerintem nem normális dolog ez ? Mással is volt már ilyen helyzet? A gyerek egyébként rossz alvó, gyakran kiabál az apjának éjjel mert felébred,vagy átszalad hozzá.
Szerintem nem mindig a gyerek az első, anyaként mondom, hogy a családban mindig az az első, aki rászorul éppen. Akár én is lehetek! A párom is, a gyerek is. A gyerek többször nyilván, bár vannak nyugis gyerekek is, meg problémás felnőttek.
Én kimennék a fürdőbe vagy a kanapéra dugni, vagy nektek csak ágyban megy?
Engem zavar, ha a gyerek hallótávolságon belül van, ajtónyi távolságban nem tudnám elengedni magam. Legalább 10 méter legyen köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!