Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel tudod oldani a párod mobilját? És a számítógépéhez, facebookjához, emailjéhez tartozó jelszót elmondta neked?

Figyelt kérdés

Leírnátok azt is hogy mióta éltek együtt, házasok vagytok vagy sem?

Mi a véleményetek erről? Volt már hogy belenéztetek a párotok dolgaiba?

2022. febr. 17. 17:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
64%
Ja az lemaradt, hogy 4 éve vagyunk együtt, ebből 1,5éve költöztünk össze. Az összeköltözés előtt is tudtam a jelszavait és fordítva.
2022. febr. 17. 23:37
 22/29 anonim ***** válasza:
Két és fél éve vegyunk együtt, ebből két éve együtt is élünk. Mindketten fel tudjuk oldani a másik telefonját (párom pl. reggelente az enyémen játszik 🙂). Nem nézegetjük egymás privát dolgait, csak egyszerűen így kényelmes.
2022. febr. 18. 00:05
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Olyan hulye indokokat hoztok fel, hogy csak azert is nálatok legyen a másik telefonja.

Pl instazas mert neked nincs. Toltsd le te is, máris nem kéne a másikéba nyulkalni.

GPS... Belép mielőtt elindul, felteszi tartóra.

Ti szerettek kontrollalni..

2022. febr. 18. 07:47
 24/29 anonim ***** válasza:
2,5 éve élünk együtt, májusban esküszünk. Tudom az e-mail jelszavát, a kártya pin-kódját és fel tudnám oldani a telefonját is. De nem teszem.
2022. febr. 18. 10:22
 25/29 anonim ***** válasza:

A mobilját fel tudom oldani, gyakran kér meg hogy amíg vezet addig nézzek meg valamit / írjak meg egy sms-t gyorsan / állítsak be egy címet a térképen.

A gépéhez elmondta a jelszót pár éve, de soha nem volt rá szükségem így elfelejtettem már rég.

Nem szoktam belenézni, kivéve ha ő kér, lsd. a mobilnál.

4 éve élünk együtt, nem vagyunk házasok.

2022. febr. 18. 11:18
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem, mert semi közöm hozzá. Az az ő privát szférája (ugyanúgy neki sincsen köze az enyémhez.
2022. febr. 18. 17:20
 27/29 anonim ***** válasza:

Előző párkapcsolatom (együttélős, hosszútávú):

E-mail jelszavát megadta, amikor utazáskor csak nálam volt okostelefon, és meg kellett néznie egy e-mailt. A többit nem tudtam. Az e-mailjébe sem léptem utána soha. Volt, hogy ő mutatta meg, ha vmi vicces párbeszédet folytatott valami közös ismerőssel.

2022. febr. 22. 01:40
 28/29 anonim válasza:
A barátnőm fontosnak tartotta, hogy megadja nekem ezeket. Engem meg semmilyen szinten nem érdekel. Ő sem nézegeti az enyém. Én sem az övét.
2023. dec. 28. 11:15
 29/29 anonim válasza:

28-as válaszoló vagyok.

4 éve vagyunk együtt egyébként.

A telefonját fel tudnám oldani, ha akarnám, ő is az enyém. Nem emlékszem, hogy valaha volt rá pêlda.

A másik. Bár van saját gépem, van egy közös gamer, ami úgymond az enyém, de ugyanúgy használja, elsősorban játékra.

2023. dec. 28. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!