Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel tudod oldani a párod mobilját? És a számítógépéhez, facebookjához, emailjéhez tartozó jelszót elmondta neked?

Figyelt kérdés

Leírnátok azt is hogy mióta éltek együtt, házasok vagytok vagy sem?

Mi a véleményetek erről? Volt már hogy belenéztetek a párotok dolgaiba?

2022. febr. 17. 17:44
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%

1 éve élünk együtt, 3 éve vagyunk együtt.

Összeköltözés előtt is tudtam a jelszavát (még én lettem "leszólva", amikor udvariasan félrenéztem, amikor bejelentkezett a gépébe) és be van állítva a másik ujjlenyomata a telefonunkba.

Nagyon kivételes esetben oldom fel a készülékeit: a gépét akkor, ha kéri, a telefonját meg akkor, ha hétvégén bekapcsolva marad az ébresztő, a 27 szundival együtt.

2022. febr. 17. 17:48
 2/29 anonim ***** válasza:
88%

Nem, és fordítva sem. Legyen már valami privát szféránk. Semmi köze a céges dolgaimhoz, bankszámlámhoz, mással folytatott 100 éves beszélgetésekhez.

Ha nekem valaki azzal jönne, hogy jelszót, feloldó kódot, ilyesmit kér, az azonnal repülne. Én sem kérek természetesen.

N

3/29 anonim ***** válasza:
86%
Nincs párom, de van saját mobilom így az övére nincs szükségem. Szintén a facebookja stb az ő saját személyes dolga. Más levelét sem bontjuk ki ha hozza a postás. Alapvető illem.
 4/29 anonim ***** válasza:
93%

Tudom a kódját a telefonján, jelszavait nem, de nem is vagyok kíváncsi rá. Soha nem néztem bele semmijébe, nem is szeretnék.

Én sem örülnék neki, ha valaki a dolgaim között kutatna, és nem, nem titkolok előle semmit, de van privát szféra.

2022. febr. 17. 17:53
 5/29 anonim ***** válasza:
89%
Hozzáférek mindenéhez, ő is az enyémekhez, de sose nézegettük egymásét igazából. 12 éve vagyunk együtt, házasok vagyunk. Nekem ez így megfelel, tényleg sose nézek bele, de zavarna, ha kifejezetten tiltott zóna lenne.
2022. febr. 17. 18:00
 6/29 anonim ***** válasza:
88%

8 éve vagyunk házasok. Egymás mobilját fel tudjuk oldani, a számítógép jelszavát tudom, gyakorlatilag mindenhova be van jelentkezve, elvileg be tudnék nézni. Ő is az enyémbe. Egyedül az e-mail fiókom szokta használni, mert oda mennek e-számlák.

Egymás fb fiókjában, beszélgetéseiben nem turkálunk, még ha lenne is rà lehetőség.

2022. febr. 17. 18:03
 7/29 anonim ***** válasza:
86%
6 éve élünk együtt. Persze fel. A Facebook fiókját én csinaltam🙂. De persze nem turkalok egyikben sem. De mindig elől van a telonk. Bármikor belenezhet ő is én is.
2022. febr. 17. 18:11
 8/29 anonim ***** válasza:
49%

Én tudtam az exem kódját, ő az enyémet nem. Pedig neki volt takargatnivalója, nekem nem. 💁🏻‍♀️

Nyilván miután belenéztem és kiderült hogy megcsal még én voltam elmondva mindenféle bizalmatlan szarnak. Érdekes felfogása volt.

2022. febr. 17. 18:17
 9/29 anonim ***** válasza:
71%

Elmondta az összes jelszót, de nem jegyeztem meg csak az egyszerűeket, a telefonját és számítógépét tudom feloldani, de csak akkor szoktam ha megkér (pl. dolgozik a céges gépén de szüksége van az otthonira valamiért ezért megkér, hogy kapcsoljam be neki ha én éppen ráérek.) Ő is tudja az enyémeket, de ugyan úgy nem tudta megjegyezni minden jelszavam.

Turkálni nem szoktunk, amúgy sincs mit rejtegetni, ha valamit mégsem szeretnénk, hogy akár véletlenül is lásson a másik (pl. ajándék vagy baráttal nagyon személyes beszélgetés) akkor megkérjük a másikat, hogy azt ne nézze meg semmi képp.

Szűk 8 éve vagyunk együtt, 4 éve élünk együtt.

2022. febr. 17. 18:20
 10/29 anonim ***** válasza:
63%

Elméletileg tudok mindent, gyakorlatilag elfelejtettem :D. Egyedül a munkagépére nem tudnék belépni.Ő is tudja az enyémet, van ujjlenyomatunk egymás telefonjához. De sosem nézegetjük egymás dolgait, eszemben sem lenne, és jól is van ez így. Az exemmel ugyanez volt, mégsem birizgáltuk egymás dolgait, és csak akkor használtuk a másik eszközét, ha valamiért SOS volt, vagy csak azon működött valami, de arról meg szóltunk egymásnak.

2 éve élünk együtt, fél év múlva házasodunk.

2022. febr. 17. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!