Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar a kanosság a párotokban?
Volt már olyan hogy ebből konfliktus lett?
Nyilván azért ilyenkor minden pasi más mint általában, és sz esetleges kapcsolati gondok is háttérbe szorul csak mert az ösztönök vezérlik ilyenkor a pasit..persze nem mindenkit
Hidd el lenne pasi akit viszont naponta kívánnak.
A szexuális ösztönt a nőkből a férfi váltja ki, vagy épp pont az szünteti meg.
11, hidd el ez nem igy van. persze oke biztos leteznek frigid nok,de ne altalanositsunk beloluk.
Szerinted miert van az,hogy kapcsolat elejen altalban a nok is folyamat szexelnenek? Allandoan kivanjak,mar a psi nevet hogy nem tudja a lepest tartani. Majd x honap esetleg ev utan a no egyre tobbszor mondja,hogy most nincs kedvem?Egyre inakbb csak legyunk tul rajta aztan hagyjal beken ? Es nem-nem azert mert hirtelen lett szeretojuk…
#13 Sajnos a kapcsolat elején megjátsza magát mindenki. A nő azt, hogy szeret szexelni, lehet így is van, de azért rátesz egy lapáttal, aztán eltelik egy pár év és sajnos de igen, jön szerető is, meg másba beleszerelmesedés, közben gyerekek, munka... hát megváltoznak a dolgok.
A férfi meg a kapcsolat elején azt mutatja ő milyen erős, tettre kész, 5 év múlva meg fekszik a kanapén és csak azt magyarázza mit miért nem lehet megcsinálni...
Szerintem amikor egy nőben meghalt ez a dolog jöhet bármilyen álompasi ugyanaz lenne. Egy-két hétig jó meg akarja, aztán ugyanaz lesz.
Szerintem ennek a megoldása valahol máshol van. Az önismeretben, az életfelfogásban, a tudados életvitelben, a személyiségben, az egészségben, de nem oldódik meg egy jobb pasitól semmi.
A megoldás ha a pasi jol szexel. Azzal evek mulva sem lesz kín lefekudni.
De ha a pasi ugy szexel hogy csak at uj varázsa meg a rozsaszin köd miatt jo csak vele, ezek ugye elmulnak es marad annyi csqk hogyan teljesít.
Engem akkor zavart nagyon, mikor mellette elfogyott az érzelmi közeledés. Tök jó, ha a másik érezteti veled, hogy kíván, de nem állhat taperolásból, meg szexből az élet. Ha közben nem kapom meg a figyelmet, figyelmességet, szeretetet, akkor cseszheti, mert az ingyen ürítő zsák szerep nem kell.
Emellett az is iga, hogy nagyon nem mindegy szex közben mennyire figyel a partner, mennyire élvezi a nő. Ha elkalandozok, vagy tök érdektelen az egész, akkor egy kötelező dolog lesz belőle, mint a mosogatás. Ha élvezem, akkor szívesen csinálom újra.
Engem zavar nagyon, mert nekem alacsony a libidóm. Ennyi erővel meg egy vibrátorral is élhetnék együtt.
A megoldás az aszex férfi, magamat meg elintézem.
Engem nőként zavar ha a párom nem vevő a napi egyre.
Ezért választok olyat, akinek megy ez a mennyiség, és nem haragszom valakire, amiért nem olyan mint én.
Ha a hapsi kanossága azt jelenti, ahogy fentebb kolléganők írták, hogy minden reggel "le kell ápolni meg éjszaka is kell szexelni", illetve hogy kollégiumban suttyomban "megoldani", hát na nem. Nem kiszolgálószemélyzet vagyok, se nem fejőnő.
A szex nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!