Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmnek hiányzik az exe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek hiányzik az exe?

Figyelt kérdés

Több mint 1 éve vagyunk együtt, tök jól megvagyunk, mindent megbeszélünk, havonta 1x ha van valami probléma akkor megbeszéljük,nem is emlékszünk h min vitatkoztunk csak nevetünk rajta. Nos, a probléma az h kitalálta régebben h ráír az exére, mert sajnálta a történteket h szakított vele és hagyta a padlón az exét. Ezt megvitattuk és végül nem írta meg. Az történt úgyanis, h az exe elkezdett rámozdulni barátnőmre. Mindig bámulta az órákon(osztálytársak lettek), és küldözgettet random dolgokat instán meg írtak párszor mert az exe írt neki meg minden. Jelenlegi helyzet az az h már normálisan egymáshoz szólnak időnként pár pillanatra és ennyi. Azt mondta bnőm h imád és h nem hagy el az exe miatt sem mert egy jobb ember vagyok és nem érdemlem meg h elhagyjon. Persze én meg féltékeny vagyok mert már tiktokon is olyan videókat csinál amelyken elmeséli h milyen ideges az exére jelenleg meg hasonlók.

Sőt. Ő a videóban: mások: milyen gáz h exel beszél

Ő: kit érdekel?

Szerintetek? Hogyan beszéljem ezt meg vele?

2022. febr. 16. 23:48
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Amúgy meg meg nem a generációkra vagyok kíváncsi. Én is sajnálom h a z generáció egy elbaszott generáció és h sajnos én is beletartozom. De ez van. Amúgy meg 18 éves vagyok és akkor mivan ha ebbe raktam? Tanácsokat, segítséget kértem kapcsolat szempontjából.
2022. febr. 17. 07:03
 12/27 anonim ***** válasza:
88%

#11 Azért probléma, mert a leírtak alapján mi nem tudjuk átérezni kellőképpen a problémádat.

30 éves vagyok, de nekem a tiktokon, meg instán üzengetés nem mond semmit, mert sosem használtam.

Az, hogy osztálytársak és beszélgetnek belefér. Én is jóban maradtam anno a barátnőmmel, miután szakítottunk és beszélgettünk az osztályban, de össze nem jöttünk volna újra.

Valószínűleg nem felejtette el az exét és próbál kapcsolatban maradni vele. Ha ennyire foglalkozik az exével, hogy külön videót rak ki róla nem jósolok nektek hosszú jövőt.

2022. febr. 17. 07:33
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
5# Én ismerek normális, egészséges értékrenddel rendelkező embereket az idősebb korosztályból, akikről lehet példát venni. Sajnos kevesen vannak, és ők is kihalóban vannak.
2022. febr. 17. 07:36
 14/27 anonim ***** válasza:
91%
Menj a tini kategóriàba..
2022. febr. 17. 07:58
 15/27 anonim ***** válasza:
65%

"Azt mondta bnőm h imád és h nem hagy el az exe miatt sem mert egy jobb ember vagyok"

More, ebbű baj lesz!

2022. febr. 17. 08:11
 16/27 anonim ***** válasza:
75%
Azért ha bejelenti, hogy terhes, mielőtt a nevedre veszed a gyereket, csináltass apasági tesztet!
2022. febr. 17. 09:01
 17/27 anonim ***** válasza:
43%

18 évesen tinédzser vagy. Érted. "Teen" ager. 13-19.

ThirTEEN, fourTEEN, fifTEEN, sixTEEN, sevenTEEN, eighTEEN, nineTEEN.

2022. febr. 17. 09:05
 18/27 anonim ***** válasza:
52%

Én is ismertem valakit, aki ennyire fölpakolta a netre a legszemélyesebb problémáit úgy, hogy a környezete tudhatta, hogy ki az illető. Ez személyiségi jogot is sért. De amúgy számomra kb. kizáró ok, hogy elmélyítsem vele a kapcsolatot, ha ragaszkodik a szokásához, mert akkor az várható, hogy én is hasonló sorsra kerülök, amit nem kívánok.

Ha grafomániás, az okés, írjon naplót, de nem kell megosztani a nyilvánossággal... kivéve, ha olyan dolgokról van szó, hogy a párja veri, terrorizálja, stb.

2022. febr. 17. 09:44
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Csajom anno folyamatosan telefonált az exével, próbálta rejtegetni de annyira átlátszóan és bénán tette, hogy mindig rajtakaptam. Szinte már cuki volt. Persze b.szta a csőrömet, szóltam is neki, hogy mégis mi a franc köti még őt az exéhez? Nem kaptam rá soha választ.
2022. febr. 17. 09:47
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

#19:

Az exe is cuki volt ezek szerint. :D

2022. febr. 17. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!