Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puki kérdés! Mikor és hogyan szokott ez jönni, természetessé válni?
Tudom, hogy gáz, de én 26/L vagyok, több kapcsolatom is volt de soha nem fingottam a párom előtt (illetve alvás közben de, de ezt majd később). A hosszabb kapcsolataim 21 éves korom előtt voltak, amikor gyerekesebb voltam én is, meg az exeim is. Azóta rövidebb kapcsolataim voltak, most meg egy friss, de egyre komolyabb párkapcsolatban vagyok. Szóval régen még kifejezetten zavart is volna, ha előttem fingottak volna, vagy ezt én csináltam volna más előtt. Az első barátom ilyen "a lányok nem kakilnak, nem pukiznak" szinten volt, mármint nyilván tanult biológiát, de nem akart tudni ilyenről, amit úgy kezelt, hogy elviccelte. Volt, hogy alvás közben pukiztam, ekkor fel is ébredtem, bár lehet nem mindig. Szóvá is tette, vagyis megkérdezte, hogy történt e már ilyen, amikor nála aludtam. Mondtam, hogy nem tudom, lehet (de tudtam). Erre ilyen meglepődötten kérdezi, hogy te szoktál fingani? Na ezt csak azért mondtam el, mert lehet, hogy emiatt vannak gátlásaim. Vagyis emiatt is, mert még az is eszembe jutott, amikor mondta egy jó barátom, aki akkor 19 éves volt, tehát elég fiatal, hogy a puki, ha megtörténik egy kapcsolatban, akkor vagy bensőséges lesz a viszony, vagy kiábrándul belőled a párod és minden idegesíteni fogja. Így megmaradt bennem az, hogy benne van a kiábrándulás lehetősége, meg hogy emiatt már nem tartana nőnek. A későbbi kapcsolataimban volt, aki csinálta előttem, egész hamar, de én soha. Egyik exem konkrétan szart is a jelenlétemben, na az nekem sok volt :D
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal, nem történt még ilyen egymás előtt. Most már úgy vagyok vele, hogy mivel természetes dolog, ezért ha nem direkt és folyamatosan előttem csinálja, akkor nem zavar, tudom kezelni, de nyilván át kell törni ezt a gátat és nem tudom hogyan csináljam, nem merem. Mondjuk amíg nem élünk együtt, talán nem is furcsa, de ha összeköltözünk, akkor szerintem meg kéne ezt ejteni. Láttam egy videót, egy boyfriend taget, amiben a srác azt mondta, hogy az a kapcsolat, ami tart már minimum 2 hónapja és nincs böfi meg puki egymás előtt, az halálra van ítélve. Ez azért talán túlzás.
Amúgy ez úgy jutott eszembe, hogy a tesóm kérdezte, volt e már puki egymás előtt. Nekem fura ugye hogy egyáltalán bárki csinál ilyet pár hónap után.
Ez a legkínosabb nekem egy kapcsolatban, mert pl azt nyilván tudja, hogy nagy wc zni szoktam, de azt ugye nem előtte csinálom, hanem a mosdóban, úgyhogy azt leküzdöttem, hogy hallja a hangokat (de ehhez is évek kellettek, ne tudjátok meg milyen volt egy hasmenést "hazavinni" az első barátomnál :D)
Nálatok ez hogy jött és mit tudtok tanácsolni?
Szoktunk, és? Felnőttek vagyunk. NEM direkt egymás orra alá, de néha kicsúszik.
Nagy ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!