Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek vele erről, vagy korai még felhozni?
Budapesten élek, itt van a karrierem, lakásom, barátaim, gyakorlatilag az egész életem. Barátnőm egyetemista, aki egy vidéki város/faluból származik, viszont itt tanul. Nagyon jól haladnak a dolgok, jól kijövünk, egy hullámhosszon vagyunk, már együtt is élünk félig. Azért félig, mert néha nyilván hazautazik.
A probléma az, hogy attól félek, hogy ő vidéken tervezi a jövőjét. Ott van az öröksége és a családi vállalkozás. Még olyan szakon is tanul, amivel máshol nem igazán, inkább csak a családi vállalkozásban lehet sikereket elérni. Többször mesélt már erről, hogy milyen újításokat vezetne be, mit hogyan csinálna. Viszont én oda nem tudnám követni őt, nem érezném jól magam, és ha egy ilyen válaszúthoz érkeznénk, akkor szerintem elválnának útjaink.
Én viszont 26 éves vagyok, olyannal akarok együtt lenni, akiben azt látom, pár (3-4-5) éven belül családot tudok vele alapítani, összeházasodni. Nekem az már nem fér bele, hogy az egyetemi évei alatt élvezi azt, amit nyújtani tudok neki, utána pedig lelép 2 év múlva.
Fél éve vagyunk együtt. Korai lenne beszélnem vele erről, hogy hol tervezi a jövőjét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!