Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan kapcsolatod amiben évek után jöttél rá hogy mégsem fog menni?
Pont a múlthéten léptem ki egy ilyen kapcsolatból.
Én 19, ő 20 éves volt mikor összejöttünk. Két év után összeköltöztünk és még két évet együtt éltünk.
Kb. 1 éve éreztem, hogy valami nem stimmel, mert folyamatosan "feszegette a határaimat". Úgy értem, hogy tudta, hogy én abszolút monogám típus vagyok, ezt az elején leszögeztem. Ergo nekem nem fér bele a kis chates flörtölgetés se, meg semmi hasonló. Én se adok okot bizalmatlanságra soha, ezt várom el a másiktól is. Na ő ettől függetlenül tavaly nyár óta több alkalommal mikor elmentünk bulizni elég nyomulós volt a barátnőimmel, volt amelyiknek még hajnalban irogatott is chaten, amit másnapra kitörölt és a barátnőm mesélte el, meg küldte a screenshotot.
Szóval egyrészt megalázott, aztán hazudott és sunnyogott. Én meg tűrtem mint egy hülye, mert azt hittem csak ideiglenes mélypont és rendbejövünk.
Hát nagy huzavona után nemrég kinyögte, hogy ő még élni akar, és nincs velem baj, reméli megtalálom a férfit aki majd elvesz, de ő biztos nem fog. Hála égnek ez volt akkora pofon, hogy aznap véget vetettünk a kapcsolatnak és szét is költöztünk.
Kicsit időhúzásnak érzem, meg haragszok, mert sokáig hazudozott, többször kértem szépen, hogy beszéljünk, mondja el amit érez és mindig jött a szőnyeg alá söprős "túlreagálod, szeretlek, ne kattogj" válasz.
Most itt vagyok 23 évesen, életemben először fogok egyedül élni egy lakásban, kicsit várom amúgy. Kíváncsi vagyok mit fog tartogatni az elkövetkezendő időszak. Nem adom fel az elképzeléseimet, hogy én szeretnék egyszer valaki felesége lenni, de lehet most nekem is lazábbra kéne fognom és csak úgy ismerkednem, randiznom. Majd kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!