Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha hülyén nézek ki a párom mellett utcán es a kezét se akarom ez miatt fogni?
At a tipik magas laza menésű, laza járású vagány helyes srác(nem ez miatt járunk)
Én meg az az alacsony, (kiállasom sincs), kicsiket lépdelő magassarkuban vergődő nyomi nő aki nem is szép, max átlag.
Szinte égőnek érzem magunkat együtt nyilvánosan, mint egy pár.
Hisztizik hogy nem fogom a kezét nem szeretem talán?
Stb.
Szoval nem tud.
33 hagyjá már a pszichologussal.
Irtam, 170 es 180 as csajok szoba nem állnának alacsonnyal. Dagadtak is inkább testesebb ferfit választanak.magukhoz. stb.
Ennyi erovel mehetne egy rakat nő pszichologushoz
"Volt már magas pasim. Mellettük nem éreztem ezt mert nem is kaptam ilyen visszacsatolàsokat, hogy mindenki a páromat "lesné"."
Én egészen eddig azt hittem, hogy az a probléma, hogy magas a pasid, te pedig alacsony vagy. De ezek szerint nem, hiszen a korábbi magas pasik nem zavartak. Akkor most mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!