Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mernek 30 as, 40 es nők huszonéveseknek szülni, én meg a 30-40 éves barátomnak se mernék?
Ismerek nőket akik gyerekes anyák es siman összejönnek huszonévesekkel (házasság)es simán vállalnak x edik gyereket. 40 körül.
Én meg a mostani barátom mellett is agyon aggódom magqm ha szülnék hogy x év és ott szívok majd egyedül gyerekkel.
más világ van már.
ma már a férfiak nem mondanak le a gyerekükről.
mert régen egy válás automatikusan azt jelentette, hogy nem csak a férfi meg nő szakít...hanem szakít az apa és a gyermeke is.
ennek vége.
manapság már az apák nem mondanak le a gyermekükről és az új gyermekelhelyezési törvény ezt még támogatja is végre.
szóval ha szakítotok és apu szereti a gyerekét, akkor esélyes, hogy egyedül fogsz szopni, nem pedig gyerekkel.
4.
akkor keress rá a fészen az-apák az igazságért-oldalra.
sok ezrek nem mondanak le a gyerekükről és minden idejüket és pénzüket arra áldozzák, hogy újra a tőlük elvett gyermekükkel lehessenek.
csak mivel a nők félredugnak idővel, úgy hiszik az ostoba fejükkel, hogy automatikusan az övék lesz a gyerek is és semmilyen következménnyel nem kell számolniuk csak élik tovább az életüket...ez pedig nem kis tévedés.
mivel tettek következmények.
Nekem nem a megelhetes a bajom
Hanrm hogy gyerekkel már tök sz.r tarsat keresni egyedulallo anyakent meg felepiteni egy uj életet plusz a gyerej apja utan bőgni plusz a gyerek is ezt latja ezt kapja, hogy az apja otthagy minket hogy, ez a szeretet..
6 en olyanokat okvastam eddig ahol az apa a kómában levo(!)volt nejét pereli gyerektartasert mert 100 ezrek elmennek a gyerekre per ho.
Azaz az apa csak azt latja mennyit elvisz a kolyok es nem tud tole dolgozni se ugy hogy maszekol vagy akarmi. Hogy csak nyűg
Ahogy én észrevettem a környezetemben egyáltalán nem szívás gyerekes elvált anyaként társat találni. Rengeteg béta férfi van ahogy elnézem, akik végigszopták az életüket fiatalként nő nélkül és akinek kb főnyeremény egy viszonylag még jó nő, kisgyerekkel.
Oké, hogy ez a típus nem fogja a hajadat húzni kutyapózban, a karodat a hátadra szorítani és félholtra kefélni, de valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!