Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van vele? Ilyennel nem találkoztam még! Mondjatok ti erre valamit!
Figyelt kérdés
Kb. másfél hete költöztünk össze hét hónapnyi járás után. Ezidáig minden simán ment de most megváltozott. Este beszélgettünk, mert láttam rajta hogy valami gond van. Azt mondja hogy hirtelen eltűnt a rózsaszín köd, és hogy zavarom azt a burkot amiben idáig ő élt. Valahogy így vettem ki a szavaiból. (én költöztem hozzá)Az állam leesett, hisz nem gondoltam volna ezt. 25 éves érett, erős akaratú nőt ismertem meg benne, de mostani viselkedése leginkább egy tizennyolc éves meggondolatlan lányéra hasonlít. Bíztam benne hogy Ő már nem ilyen, és ezidáig sem mutatott rá jelet. Akkor nem mentem volna bele a költözésbe. Nagyon sok ideje lett volna rá, hogy meggondolja magát. Azt mondja hogy szeret és kíván is, de van valami benne ami nem hagyja nyugodni. Elkeseredtem. Úgy érzem csalódtam benne, és abban is hogy valaha összejön nekem egy boldog párkapcsolat. Nem tudom mi lett vele. Én nem változtam semmit sem. Ugyanaz a jófej, humoros életvidám srác vagyok aki azelőtt voltam. 23 éves vagyok, tudom sokan mondják majd azt hogy van még rajta kívül más is. De szeretem ezt a nőt, és boldoggá tud tenni. Azt mondta hogy én is őt. Azt tudom hogy jobb ha felkészítem magam a legrosszabbra, és lehetőséget teremtek a továbbállásra, mind lelkileg és anyagilag. Szerintetek mi ütött belé?2010. szept. 11. 09:12
11/13 anonim válasza:
kérd feleségül :) komolyan mondom! 25L
12/13 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem bolondultam meg annyira. DE! Végül is a feldolgozta magában a dolgokat. Persze mikor már látta hogy nekem kezd elegem lenni, és felkészültem arra hogy elmegyek. Ami azzal is járt volna hogy jobb ha keresek mást. Szóval mikor már az albikat kerestem, és már nem "harcoltam" érte akkor kapott észbe, ha nem cselekszik mihamarább akkor elveszít. Szóval végül is megoldódott a probléma. Ismét egy tapasztalattal lettem gazdagabb annak ellenére hogy nem nagyon szerettem volna ezt a hetet átélni. De fő az optimizmus :) Köszi a válaszokat! ÜDV mindenkinek!
2010. szept. 17. 17:59
13/13 anonim válasza:
gratulálok hozzá, remélem most már minden rendben lesz, én szurkolok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!