Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerülhetném el h megint szerelmes legyek?
Na szóval:Új az sztály és egy lány már mos t ngayon tetszik.
Az előző kapcsolatomnak is úgy lett vége h egy csomót foglalkoztam vele de mit sem ért...A nyáron pedig msn-en kedves voltam egy csajjal.De élőbe nem jött be.Aztán nekem kellet filóznom rajta h bocs de nem pedig nem is az én bajom volt...Na szóval azóta úgy döntöttem h mindenki jobban jár a következő pár évben nekem nem lesz bnőm.Próbáltam oltogatni meg beszólni a csajnak hátha megutál majd vagy vmi de nemt tudom.És mindig összemosolygunk órám:).Amellet h kerülöm:D.Nagyon tetszik például a mosolya és a szeme.Na szóval h kerülhetném el h teljesen beleessek???Mert az lesz belőle.Egyenlőre csak magammal és a tanulmányaiimmal és asportal szeretnék foglalkozni más nem szeretném h érdekeljen...
Köszi a válaszokat!!!
Bár ilyen egyszerű lenne:D
De nem tom megmondani neki h ne járjunk mivel nem tom h bejövök-e neki:DIGazából nem is érdekel csak qrvára teccik:D
F15 Csaj nemtom:D ő is a körül.
Lehetetlen elkerülni. Minél jobban próbálod elfelejteni, annál rosszabb lesz. Próbáljátok meg együtt.
Sok sikert!
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!