Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat hogy a párotok úgy tudja övé a gyerek, tőle van, aztán meg mégse nem?
Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 12:50
1/10 anonim válasza:
Nem, ez teljes képtelenség, ilyen még soha senkivel nem történt!
2/10 anonim válasza:
Kinek a szemszögéből...
A pár férfi tagja esetében megeshet, ha a pár női tagja félrelépett, így egy másik férfitől lett a gyerek.
És bármilyen hihetetlen a pár női tagjánál is "előfordulhat". Lydia Fairchild esetében megtörtént.
Ha valaki nem hinné el:
3/10 anonim válasza:
Hogyne, ez a dolog mindig létezett csak nyilván tabusították. Angliában a második világháború előtt 10-15%-ra tették a kakukkfióka jelenség gyakoriságát és a háború alatt ez még fennebb ment, szóval nem is annyira ritka dolog ez. Ma már persze könnyebb DNS vizsgálattal bizonyítani az apaságot, de régen ez nem így volt. Tulajdonképpen az egész házasság előtti szex tilalma emiatt volt, hogy biztos legyen a leszármazás.
4/10 anonim válasza:
A mai genetikai tudományban, ahol egy nagyobb összegért pikk-pakk megvan egy apasági, nagy hülye az a nő aki ezt bekockáztatja. De biztos van ilyen. Csak kell hozzá egy olyan férfi, aki elhiszi hogy bár ők pl mindketten szőke kékszeműek, a gyereknek azért barna a haja, meg a szeme, mert anyuka dédijének is az volt. Az utca másik végében élő Pistával a hasonlóság az meg a puszta véletlen műve, sőt nem is hasonlít, csak rosszindulatból mondják...
5/10 anonim válasza:
A szomszédomban van egy lány testvérpár, az egyik barna hajú, barna szemű, a másik szalmaszőke, kék szemmel, és 15 centivel alacsonyabb... Apuka, anyuka barna szem, barna haj... szerinted?
6/10 anonim válasza:
#5 az egyik lanyom barna haju ovalis arcu barna szemu, dundus, a masik szoke zold szemu, sziv alaku arcra, extravekony. Uazok a szulok. Megoldas: a nagy a ferjem csaladjara utott, a kicsi meg az enyemre. Nem minden no kefel felre.
7/10 anonim válasza:
5-ös vagyok, itt a nagyszülők is barna/fekete hajúak.
8/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem hasonlít rám, de külsőre, se belsőre, és akkora szeme van, mint senkinek a két családban. A tesóira se hasonlít. Már kérdeztem, hogy biztos az enyém? Nem lesz balhé, ha megcsalt akkor se. De a férjem váltig állítja, hogy én vagyok az anyja.
9/10 anonim válasza:
Ha egy férfi nem nincstelen csóró, akkor semmit nem veszít azon, hogy valamikor a gyerek születése után suttyomban csináltat egy DNS-tesztet kb. 200 ezer forintért, amiről a világon senkinek nem kell tudnia. Vesz egy kis nyálmintát magától, vesz a babától, beküldi egy laborba és kiderül övé-e a gyerek. Ennyit megér az, hogy ne egy kakukkfiókát neveljen a világ legnagyobb balek barmaként. Ennél kevés rosszabb történhet egy férfival, minthogy tudatlanul más férfi gyerekét neveli fel. Tudom a nők ezt nehezen érzik át, mert az ő anyaságuk így nem kérdőjelezhető meg.
10/10 anonim válasza:
A leghíresebb hasonló esetre világvallást alapítottak. Az a nő, aki ezt el tudta hitetni a legnagyobb szent lett. Az emberiségnek van humora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!