Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Dobjam a páromat mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobjam a páromat mert nem hajlandó azokat a dolgokat megvenni amiket kérek?

Figyelt kérdés

Mert ő mindig spórol.

Más nő is megkapja a heti egy alkalom fodrász, kozmi és 2 hetente köröm ez az alap.

De nem vehetek minden héten ruhákat mert minek..

Ezt így hogy lehetne kibírni a továbbiakban?

2022. febr. 11. 11:20
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

16 os na ez az

este megkap mindent

valamit valamiért

2022. febr. 11. 13:19
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

#16 vagyok, nem igazán élünk nemi életet.

2022. febr. 11. 13:22
 23/35 anonim ***** válasza:
91%

21: tehát akkor ez nem egy szerelmi kapcsolat, hanem egy üzleti viszony????

Ő fizet, te meg a testedet adod?

2022. febr. 11. 13:43
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy troll 😃 (hetente még az sem jár fodrászhoz aki festeti, nekem festve van, 4-5 hetente,körmöshöz sem kell 2 hetente járni...) De ha nem troll lenne: nem, nem kell állnia. Van munkám, van keresetem, veszek magamnak ruhát (mondjuk nem hetente, full felesleges), kifozetem a fodrászt, a kozmetikust stb. Akkor is fizetném magamnak ha nem lenne senkim, szóval mégcsak nem is plusz kiadás, ezen mit "kompenzáljon", hogy majd ő fizeti...
2022. febr. 11. 13:54
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

24: persze-persze.... Nyilvánvaló...

De néha olyan jó eljátszani az ilyennel, mint macska az egérrel... :)

2022. febr. 11. 13:55
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Heti 1-szer fodrász? Jó nagy kamu

Körmöshöz is kb havonta kell járni, 3-4 hetente

Aki feltette ezt a kérdést az életében nem volt se női fodrásznál se körmösnél, de ha nő lenne akkor tudná ezeket, tehát elég valószínű hogy az illető egy férfi (vagy egy nagyon igénytelen és világutálattal rendelkező nő)

2022. febr. 11. 14:02
 27/35 A kérdező kommentje:

Vasaltatni járok hajat elnézést.

És igen 2 hetente járok körmöshöz bocsi hogy nem vagyok igénytelen mert nem hagyom lenőni..

2022. febr. 11. 14:22
 28/35 anonim ***** válasza:
91%
Mert a hajadat miért nem tudod magadnak kivasalni? :D
2022. febr. 11. 14:27
 29/35 anonim ***** válasza:

Dobjam a páromat mert nem hajlandó azokat a dolgokat megvenni amiket kérek?

Figyelt kérdés

Mert ő mindig spórol.

Más nő is megkapja evente a 2 szallodalancot meg 1-2 belvarosi lakohaztombot. Ez alap.

Hisz nem vetetek minden heten uj ruhakat.

Ezt igy hogy lehetne kibirni a tivabbiakban.

2022. febr. 11. 16:46
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondod, nem vagy igenytelen. Dehogynem vagy, abszolut az vagy. Arra nincs igenyed, hogy magad tegy az eletedert; a kva szerepeben tetszelegsz helyette. Szerinted a Te emberi ertekeidet meg kell vasarolni. Tipikusan az vagy, aki csak akkor erzi magat szeretve, ha kitartjak. Csak elfelejted, hogy barmily kulonlegesnek is erzed magad, van meg beloled ezeregy; aki legalabb olyan ertekes es szep, mint amilyennek csak egyaltalan gondolod magad, csak ok nem felejtettek el embernek maradni. Tartottam mar el ilyen selejteket, ugyhogy a pasidnak szurkolok; amiert a sarkara allt. A kovetkezo az lesz, ha puffogsz tovabb, hogy lapatra kerulsz (tapasztalat). Sok sikert majd 45 evesen kiegve, nulla vagyonnal, “elhasznalva” a piacon. A ferfi akkor is kelendo lesz, ha idosebb, de jol tartja magat, igyenyesen. Ezer kis fiatal csajt kell majd vakarnia magarol. Te pedig az ifju titan fuckboyok jateka leszel.
2022. febr. 11. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!