Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt még olyan nő, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan nő, akinek a párja teljesen képtelen arra, hogy az érzelmeiről beszéljen?

Figyelt kérdés
Pontosabban csak ha az irántam való érzései, a szerelmünk kerül szóba (azaz hozom én szóba), akkor van az, hogy azonnal terel. Nem tudom ezt mire vélni... Valaki?
2010. szept. 11. 00:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ez a lazacos tetszet... :D Köszönöm mindenkinek! Az egyik pillanatban eldöntöm, hogy szóvá teszem a dolgot, a másikban meg úgy gondolom, hogy ez annyira nem nagy dolog, hogy kár beszélni róla. Majd kitalálom, mi legyen. :)
2010. szept. 13. 21:06
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a barátom... enegem az őrületbe kerget.. fölleg h én szeretem hallani ha vki szeret és szeretem mondani nem azért mert nem tudom vagy bizonytalan vagyok csak mert megnyugtat... de ő az én érzéseimről is utál beszélni pl ha rossz kedvem van.. v vmiről
2010. szept. 13. 23:17
 13/20 anonim ***** válasza:

Az már baj, kedves utolsó. Meg volt egy másik hozzászóló, akinek a párja az "inkább szeressük egymást" mondattal pótolja a vitákat. Ez a kapcsoalt nem lesz hosszú életű, pontosabban nem lesz hosszú boldogságot hozó. De most nem az ő esetéről van szó.

Tieddel kapcsolatban kedves kérdező: amilyenné nevelik az embert, olyan lesz. Sok családban ne sírjon egy férfi, mert az gyengeséget tükröz, ne beszéljen az érzelmeiről, mert gyengeséet tükröz. Nekem ezek kimaradtak (hál istennek). Viszont a lányok egy része detto olyan, hogy magába zár mindent, még a saját érzelmeit is magas ívben...

Szóval én inkább azt kapom meg,hogy puhap*cs. (Viszont én semmit nem helyetteaítek szerelemmel, meg szeretlekkel. A vitáknak is megvan a helyük, meg a szerelemnek is.)

2010. szept. 14. 07:24
 14/20 anonim ***** válasza:

ma 07:24

Olvastad a Csernus könyvet? :D

2010. szept. 14. 07:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Csak a férfit kezdtem még el. De majd elfogom mindkettőt. Érdekel a téma. (Csak sajnos sok a szenny könyv ebben a témában. Vagy én nem értem meg ezeket - nem is akarom.)
2010. szept. 14. 08:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Nekem mondjuk "A Férfi" jobban tetszett mint "A Nő", de a lényeg, hogy az is jó volt :) csak bírjad azt a rengeteg infót, amit ezek a könyvek üzennek :D
2010. szept. 14. 08:37
 17/20 anonim ***** válasza:

ma 08:37: köszönöm a véleményed. Csernustól mindenképpen elolvasom ezt a két könyvet. (A Férfit újra kell kezdenem, mert tavaly olvastam belőle kb 50-60 oldalt.)

Vannak, akik leszólnak minden ilyen könyvet. Ez sajnos hiba. Avval véleményezik, hogy az élet a legnagyobb tanítómester. Ez igaz is, viszont ma sok ember elrejti érzéseit. Elrejtik, de attól még ugyanúgy vágynak arra, mint aki nem. Csernus elsősorban párkapcsolati pszichiáter. A legjobb érzelemfeltáró maga a "páciens" (gusztustalan kifejezés egy egészséges emberre ez). Viszont ehhez az kell, hogy beismerjük, kell a segítség. Sokan úgy vannak vele, hogy nekik nem kell segítság. Az élet pont nem ezt bizonyítja.

Ma kellenek az ilyen könyvek, mert a szülők egy része egyáltalán nem beszél erről. Csernus fogalmazta meg jól: prűdek az emberek, de még a megélt felnőttek is. Csinálják, de nem beszélnek róla. Szegény gyerek meg honnét tudja? Én pl leszedtem az összes mesterkurzus anyagát is (Popper Péter, Csernus, Ransburg - remélem jól írtam a nevét!). Ezek nem csak párkapcsolatról szólnak. Eddig egyet hallgattam meg, de azt teljességgel kamatoztatom (A boldogságról volt szó - röviden a lényege, hogy elsősorban belőlünk van és nem csak kívülről kell kérni, vágyni rá).

2010. szept. 14. 09:18
 18/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, hol lehet megtalálni a mesterkurzusok anyagát?
2010. szept. 14. 11:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Húha, én ncore tag vagyok. Ott sok fent van. (Meghívásos magyar torrentoldal.) Yutubon is vannak, csak darabolva.
2010. szept. 14. 12:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Így van. Ezek a könyvek nagyon elgondolkodtattak az élet rengeteg terén. Főleg mikor nem úgy alakult egy párkapcsolatom, vicc nélkül sokat segített nekem mindenben. Szerintem mindenkinek érdemes elolvasni, aki meg szeretné tudni hogyan kell élni és gondolkozni VALÓJÁBAN :)
2010. szept. 14. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!