Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan nő, akinek a párja teljesen képtelen
arra, hogy az érzelmeiről beszéljen?
Én ilyen vagyok és nő.
Úgy gondolom hogy egyszer már mondtam hogy szeretem majd szóok ha változik.Nem szeretek ilyesmikről bszélni szerintem elég ha kimutatom.Párom is ilyen szóval nincs gond ebből.De ha zavar mond neki és beszéljétek meg.:)
16/L
2010. szept. 11. 00:47
Bocsi elírtam a korom 18/L
2010. szept. 11. 00:48
Egy. Egy férfi ne érzelgősködjön, mert b*zi. Legalábbis a mai értelmezésben (én evvel szöges ellentétben vagyok). A másik: visszatetsző, ha valaki folyton hangoztatja, ohgy szeretlek, szeretlek. Ezt a tapasztalatlanok csinálják (kortól függetlenül) vagy a komolytalanok.
2010. szept. 11. 08:49
4/20 A kérdező kommentje:
Persze, ezt értem, nem ezzel van a gond, csak én kicsit romantikusabb alkat vagyok ezek szerint, aki szívesen hallaná néha, hogy "hiányoztál" vagy ilyesmi. :) De nem ezen fog múlni a dolog, csak jól esne.
Akkor képzeld el magadban azt, mint ha megkérdezte volna... :D
2010. szept. 13. 19:49
Ugyanez, vagy ha pl probléműkról akarok beszélni akkor aztmondja,hogy nincs miről beszélnünk ,meg fölösleges, inkább szeressük egymást... ennyivel lerendezi :SS
2010. szept. 13. 20:02
7/20 A kérdező kommentje:
Nálunk a szeretés se kerül szóba. :D Próbálom nem enni ezen magam. Csak nem könnyű.
nálunk is valami ilyesmi a helyzet. mondjuk tudom a barátomról, hogy nem egy nyáladzós fajta, de mi ezt már megbeszéltük. azt mondja, h ha szeretném, hogy hangot adjon az érzelmeinek szóljak - de nekem jó így. néha mondjuk egymásnak, hogy hiányzol meg veled akarok lenni. mikor együtt vagyunk, akkor sem mondjuk, hogy szeretlek, max. milyen jó veled lenni. bár lehet, hogy azért mert kezdetleges a kapcsolatunk (2 hónap) igazából néha rámjön, hogy jól esne ha csöpögne kicsit, de amúgy nekem ez így megfelel. mikor együtt vagyunk, akkor azért érzem rajta...
a pasik többsége szerintem ilyen amúgy, hogy nem ad hangot az érzelmeinek, csak demonstrálja.
én L18 ő F20
2010. szept. 13. 20:33
Mi elég ritkán vagyunk együtt,de mindennap besz msn-en és ott leírja h menyire hiányzom neki mindennap és rengeteg szeretett árad belőle,amikor velem van elmondja h szeret de én ennek nagyon örülök,szeretem hallani:)Romantikus alkatuak vagyunk.Kérd meg h mondj anéh amert nem érzed h szeret és ezzel segíthetne,de ha meg nem érzékeli h neked igénye dvan erre akkor nem szeret igazán Jobb lesz ha keressel olyat aki szavakba önti az érzelmeit .Sztem neked egy romantikus pasira lene szükséged.
2010. szept. 13. 20:49
gondolj egy női lazacra, akire a több 1000 gyereke se emlékszik rá anyák napján.
2010. szept. 13. 20:51
Kapcsolódó kérdések: