Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes ezzel pszichológushoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ezzel pszichológushoz fordulnom?

Figyelt kérdés
Amióta megtudtam hogy a barátnőm rendszeresen megcsalt és mellettem más férfiakat elégített ki pénzért orálisan, képtelen vagyok megcsókolni, undorodok tőle. Azóta több hónap eltelt, elvileg már nem csinál ilyeneket, mégis képtelen vagyok rá, valahányszor megpróbálom elfog a hányinger. Félek hogy emiatt el fog hagyni.

2022. febr. 11. 10:43
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Mert ronda vagyok és buta. Esélyem se lenne a normális nőknél. Vagy ő vagy a magány.
2022. febr. 11. 11:34
 12/29 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, ezt a 9 kommentedet olvasd végig mégegyszer, aztán újra gondold át miért nem szakítasz...

Ez nem nő, ez egy rongy. Én szégyellem magam hogy egy nembe tartozunk, pedig én se voltam szent, de ez...

Kapjál magadhoz, es keress egy nőt. Ennél szinte csak jobbat találsz.

Vagy ha neked ez belefér hogy még te vagy a hülye, hogy nem dícséred mert ő legalább pénzért csinálta, nem ingyen, hát akkor az a te dolgod.

Meg még ha előtted csinálta volna, de így hogy melletted...

2022. febr. 11. 11:36
 13/29 anonim ***** válasza:
82%

Oké, akkor a válaszom az egész szituációra: mindenképp menj el pszichológushoz. Akármilyen is vagy, ennél a helyzetnél jobbat érdemelsz.

2022. febr. 11. 11:37
 14/29 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, kérlek szépen, szakítsd ezzel a lánnyal, költözzetek szét és menj el pszichológushoz, beszéld ki magadból a kapcsolatfüggőségedet és az önbizalomhiányodat.
2022. febr. 11. 11:41
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Na ezzel a hozzáállásoddal fordulj pszichológushoz!

Bar kezdek kételkedni abban hogy mindez igaz e...

Egyébként meg egy ilyennél jobb a magány

2022. febr. 11. 11:41
 16/29 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Mindenképpen elmegyek dokihoz és majd ő biztos rávesz hogy el tudjam engedni. Ment a zöld mindenkinek!
2022. febr. 11. 11:46
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ő vagy a magány. Mi a kérdés?
2022. febr. 11. 11:57
 18/29 anonim ***** válasza:

Mondhat bárki bármit, ekkora hülye a földön nincs. És csak jönnek a léleksimogató válaszok! :):)

Amúgy a kezét meg tudod fogni, vagy csak úgy lecsapott a levegőből szíved hölgye csókos szája?

2022. febr. 11. 12:18
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
menjel el te is szopikalni kukit, aztan puszizkodhattok!
2022. febr. 12. 10:58
 20/29 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk összeköltözve. Anyja tartja el, csak hétvégente jár le hozzám. Az anyja semmit nem tud a dolgairól. Igazából rólam se tud, hiába kértem hogy vállaljon már fel 4 év után, mai napig ha jön akkor azt hazudja hogy egy barátnőjénél alszik.

2022. febr. 12. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!