Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy oldjam meg azt, ha barmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjam meg azt, ha barmi bajom van, a páromat csak az érdekli szakítok e, es ha nem, akkor le van sz.rva mi bajom?

Figyelt kérdés

Vannak dolgok amiket sérelmezek, pl néha elég keményen tiszteletlen velem szemben vagy pl smucig velem szemben, irto nagy balhék szoktak lenni olyanok miatt hogy megbántva érzem magam, ooyankor elmondja mindig hogy szeret és bújik ölel bocsánatokat kér. Es mindig én jövök így ki az "aldozatnak", akibe "belerúgnak",aztán simogatják a buksiját, hogy ne sírjon",es nr haragudjak.

Amikor lefutottuk ezeket a köröket es még mindig bennem vannak ezek a sértődések, elkezd féltékenykedni es attol tart hogy ez miatt szépen keresek más pasit, vagy konkrétan ki fogom dobni es szakítok.

Kizárólag ez érdekli, megnyugtatást vár.

Es ha ugye nem szakítok(alapvetőeb en nem szakitani akarok hanem önérvényesíteni meg tiszteletet, szeretném ha viselkedne, nőként, a párjaként szeretettel kezelne), akkor meg is nyugodott, várja, hogy elüljön bennem a sérelemérzés és ennyi.

Visszatérő az, hogy folyamat az lesz a vége a vitáknak, legyen BARMIRŐL is szó, de mindig en jövök ki a gyengébbnek, és mindig ő jön ki annak aki engem vígasztalgat meg bocsánatokat kér.

Mindig neki kell bizonygatnia hogy szeretne, soha nem nekem. Soha nem en vagyok bocsánatkérésekre "kötelezve",mindig en vagyok az picsogó áldozat, es mindig ő a ,"kemény fiú"aki le van oltva es bocsánatokat kér.

Mondtam is neki, hogy ugy utálom már, hogy mindig en vagyok aki meg van ríkatva, a kis "nyomoronc"akit vígasztalni kell, mert már megint megbántották, utálom, hogy ilyen "áldozatszerepre"kényszerít.

Es amikor bocsánatokat kér, meg bizonyítani akarja hogy szeret, az is úgy irritál, hogy már megint én vagyok a szánalom, hogy engem biztosítani kell a szerelméről, meg a buksimat simogatni.

Hogy érjem el azt, hogy nekem kelljen bizonyitanom hogy szeretem, legyen ő az aki tart, aki p.csog, elvégre ő a férfi, es ne én?

Még ott tartok hogy NEM szakítani akarok, hanem azt, hogy viselkedjen tiszteljen!

2022. febr. 11. 09:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
8: Jól értelmezem, hogy nem boldog kapcsolatra vágysz, csak te akarsz felülkerekedni a vitákon? Szerintem nem érdemes bele energiát fektetni, de mindenki arra cseszi el az idejét, amire akarja.
2022. febr. 11. 10:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Félre kell tenned az egod és szakítani vele.

Gondolj bele, ez évek múlva még rosszabb lenne...Szükséged van erre?! Hátha még ne adj Isten, gyereketek születne. Milyen példát látna?! Szerintem hosszútávon fontosabb a kiegyensúlyozottság és az ember lelki békéje. De egy ilyen játszmákon alapuló egoharc..sokk jóra nem vezet.

Tanulj ennek a kapcsolatnak a hibáiból és lépj tovább...

2022. febr. 11. 11:16
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
8-as Az, hogy szünetet kérsz, az szakítással fenyegetés. Szerintem itt az ideje megtenni, ha állandóan veszekedtek, ő r.bancozik, és gondolom válogatottan sértegetitek egymást, akkor nincs mit megtartani.
2022. febr. 11. 11:21
 14/23 A kérdező kommentje:

" Így te itt soha nem fogsz nyerni, ő nem fog picsogni, nem fog sírni utánad. Soha nem fog megfordulni a helyzet."

Az ex sír meg p.csog utánam.

2022. febr. 11. 11:35
 15/23 A kérdező kommentje:

13 a szünetet is tegnap ő találza ki. Akkor is vádolni kezdett veszekedtunk.

Ő élezi ki dolyton szakitasra stb

En meg ma mondtam lehet nem is rossz ötlet.szünet.

2022. febr. 11. 11:36
 16/23 A kérdező kommentje:
Állandoan miatta tartunk szakításnál mert minden vitát ide futtat ki ahogy a 4.kommentemben irtam peldat
2022. febr. 11. 11:39
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem szünet kell nektek, szakítás örökre!

Ha két ember ennyire nem tudja megérteni egymást, felesleges időpocsékolás az egész.

2022. febr. 11. 11:43
 18/23 A kérdező kommentje:

Megis mit kéne megértenem? Nem tisztel. Ezért le van oltva. Ezért mindig ő simogatja a buksimat hogy ne haragudjak.

Nagyon is értem.

2022. febr. 11. 11:44
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Az ex sír meg picsog utánad. Értem. Mikor együtt voltatok, ugyanezt csinálta - vagyis a nagy nullát tette bele, téged alázott. Ja hogy megvontad a szexet, amíg esetleg visszaszerezne, sír. Ha visszaszerzett folytatja a bunkózást.

Ahogy jelenlegid is.

Mit kéne megértened? Nem tisztel. Leírtad. Mit szeretnél ezzel? Tiszteletet nem lehet kihisztizni. Ismét rosszul választottál. Tovább kell lépni és keresni értelmes hapsit.

2022. febr. 11. 11:54
 20/23 A kérdező kommentje:

Az exhez semmiképp nem negyek vissza.

A mostanit még nem adnám fel.:(

Ezért a kérdés. Még egy utolsót meg akarok próbálni mit tehetnék. Hamár így is ugyis vége, de legalább megoróbáljam menteni.

2022. febr. 11. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!