Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezelnéd ezt a szituációt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelnéd ezt a szituációt?

Figyelt kérdés

Mondjuk, hogy elméleti kérdés, így nem kell személyeskedni meg okoskodni.

A szüleid háza árverésre kerül, az exed megveszi, majd a mostani párod előtt, neked akarja adni.

Csak alá kell írnod, és újra lesz házuk az öregeknek. Pontosabban megmarad.

Nem azért csinálja, hogy téged megvegyen, hanem azért, hogy megmutassa a mostani párodnak, hogy rohadtul kevés, és tudja, hogy hol a helye.

2022. febr. 10. 04:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%
Gerinctelennek tartanám és újra megbizonyosodnék afelől, hogy jó ötlet volt szakítani vele.
2022. febr. 10. 08:47
 12/23 anonim ***** válasza:
51%
Természetesen a szüleimtől kérdezném meg, hiszen az ő otthonuk. Ha szeretnék megtartani, akkor elfogadnám, ettől senki nem lesz "több" vagy "kevés". Ha a szülők nem tartanak rá igényt, akkor kenje a pénzét a füle mögé.
2022. febr. 10. 09:27
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadnám és röhögnék a markomba hogy ekkora idióta xd kidob az ablakon 40 millát mert szerinte ettől neki nagy a fsza. Vicces.
2022. febr. 10. 12:39
 14/23 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyi pénzbe van, tegye. Örülnék neki, de ennyi.
2022. febr. 10. 12:54
 15/23 anonim ***** válasza:

Én elfogadnám, ha adni akarja. Az meg, hogy mit akar bizonyítani meg mit nem, pont nem érdekel.

Okkal van mellettem a jelenlegi párom és nem ő.

2022. febr. 10. 13:20
 16/23 A kérdező kommentje:

És ha a párotokat ez zavarná? Az, hogy ő nem tudott segíteni egy ilyen létkérdésben, egy krízishelyzetben?

Hiszen ez előre vetíti, hogy alkalomadtán magatokon és a gyermekeiteken sem fog tudni segíteni.

Ráadásul a szüleid szemében az exed lesz a szent lovag megmentő, és ez mindig elő fog jönni!!!

2022. febr. 10. 14:29
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Igazából annyira abszurd ez a szitu, hogy nehéz elképzelni. Nem érdekel, ha a páromat zavarja, a szüleim lakhatása fontosabb. A szüleim meg nem szent megmentőként tekintetnének rá szerintem, hanem béna palimadárként. Bár nem tudom, nehéz beleképzelni a szüleimet, mert elég jómódúak, nem tudom hogy reagálnának.
2022. febr. 10. 14:39
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Oké. Ha meg emiatt nem irja alá ez a Nagyon Fiktív Illető azt a papírt, akkor meg az fog mindig előjönni, hogy valami ostoba büszkeségből kifolyólag a párod miatt buktatok el egy ilyen lehetőséget. Szóval én inkább aláírnám és nem foglalkoznék vele, ha valaki ezen akar csámcsogni.
2022. febr. 10. 14:39
 19/23 harebell ***** válasza:
100%

Önmagában az, hogy önerőböl nem tud segíteni a szerettein, egy ilyen helyzetben valamennyire mindenkit zavar - ebben az esetben engem még jobban is zavarna, mint a páromat, elvégre az én szüleimről van szó. De ezt egy pillanat alatt félre tudnám tenni, ha ilyen megoldás kínálkozik.

Az, hogy egy adott pillanatban hirtelen nem tudtuk kifizetni egy ház árát, az én szememben semmit nem vetít előre azzal kapcsolatban, hogy a továbbiakban a párommal hogyan fogjuk tudni megoldani (közösen!) a krízishelyzeteket. Ilyen dominanciaharcot meg közte és az ex között én egyszerűen nem tudok belelátni, és ahogy a páromat ismerem, ő sem. Nem véletlenül ex az ex.

A szüleim szemében sem lenne ettől az ex "szent lovag megmentő", ez annyira abszurd.

2022. febr. 10. 14:48
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"És ha a párotokat ez zavarná?"

Mármint mi? Hogy ő nem egy palimadár? Reményeim szerint nem zavarná a páromat, hogy a szüleim nem lesznek hajléktalanok, az exem meg egy idióta.

2022. febr. 10. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!