Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnéd ezt a szituációt?
Mondjuk, hogy elméleti kérdés, így nem kell személyeskedni meg okoskodni.
A szüleid háza árverésre kerül, az exed megveszi, majd a mostani párod előtt, neked akarja adni.
Csak alá kell írnod, és újra lesz házuk az öregeknek. Pontosabban megmarad.
Nem azért csinálja, hogy téged megvegyen, hanem azért, hogy megmutassa a mostani párodnak, hogy rohadtul kevés, és tudja, hogy hol a helye.
Én elfogadnám, ha adni akarja. Az meg, hogy mit akar bizonyítani meg mit nem, pont nem érdekel.
Okkal van mellettem a jelenlegi párom és nem ő.
És ha a párotokat ez zavarná? Az, hogy ő nem tudott segíteni egy ilyen létkérdésben, egy krízishelyzetben?
Hiszen ez előre vetíti, hogy alkalomadtán magatokon és a gyermekeiteken sem fog tudni segíteni.
Ráadásul a szüleid szemében az exed lesz a szent lovag megmentő, és ez mindig elő fog jönni!!!
Önmagában az, hogy önerőböl nem tud segíteni a szerettein, egy ilyen helyzetben valamennyire mindenkit zavar - ebben az esetben engem még jobban is zavarna, mint a páromat, elvégre az én szüleimről van szó. De ezt egy pillanat alatt félre tudnám tenni, ha ilyen megoldás kínálkozik.
Az, hogy egy adott pillanatban hirtelen nem tudtuk kifizetni egy ház árát, az én szememben semmit nem vetít előre azzal kapcsolatban, hogy a továbbiakban a párommal hogyan fogjuk tudni megoldani (közösen!) a krízishelyzeteket. Ilyen dominanciaharcot meg közte és az ex között én egyszerűen nem tudok belelátni, és ahogy a páromat ismerem, ő sem. Nem véletlenül ex az ex.
A szüleim szemében sem lenne ettől az ex "szent lovag megmentő", ez annyira abszurd.
"És ha a párotokat ez zavarná?"
Mármint mi? Hogy ő nem egy palimadár? Reményeim szerint nem zavarná a páromat, hogy a szüleim nem lesznek hajléktalanok, az exem meg egy idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!