Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog?
Figyelt kérdés
Párom Tamás kamionos belföldön . Előfordul néha, hogy bent kell aludnia a kamionban, ám ha olyan városba érkezik ahol van barát vagy rokon, náluk szokott aludni. Párom exe Lilla, Lilla testvérével Péterrel még jóban van a párom. Lilla elkoltozott, meghazasodott. Peter meg a szuleivel lakik de felajanlotta paromnak, hogy ha bent kell aludnia es arra jar, nyugodtan aludjon náluk. Csak szerintem furcsa az ex anyosnal aposnal aludni? Vagy csak felfujom?2022. febr. 8. 21:47
1/6 A kérdező kommentje:
Ezt kihagytam, hogy ez ma történt, most épp náluk alszik.
2022. febr. 8. 21:47
2/6 anonim válasza:
Hát ha nem az exével alszik együtt, vagy vele egy házban akkor szerintem ne rágódj rajta!
A családjával még lehet jó kapcsolatban!
3/6 anonim válasza:
Ez a Barátok Közt legújabb részének rövid ismertetője?
Amúgy, ha az ember álmos, az örül egy fűtött szobának és egy kényelmes ágynak, azért egy kamionban szar lehet aludni a susnyás genya közepén.
5/6 anonim válasza:
A férfiak tudnak barátok lenni, téma lezárva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!