Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lekiabáltam a fejét a barátai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezvan:D kérdése:

Lekiabáltam a fejét a barátai előtt. Mennyire bocsátanátok meg?

Figyelt kérdés
Régóta örlődtem azon magamban, hogy a párom mindig az egyik barátjának ad igazat velem szemben, őt jobban kedveli. Szerinte azért mert nem úgy viselkedtem vele mostanában, ahogy kellett volna. És egy baráti összejövetelen én kiakadtam rá a barátai előtt, lekiabáltam a fejét azzal a szöveggel hogy soha nen áll ki mellettem, akkor szeresd őt és káromkodtam. Azóta már belátom, hogy nem így kellett volna kiviteleznem ezt az egészet és nem volt szép tőlem h így letorkoltam ott előttük. Bocsánatot kértem már persze mindenkitől, de a párom szerint már nem fog úgy tekinteni rá a barátja mint a veszekedésem előtt és ez nagyon bántja őt. Ti megbocsátanátok?

2022. febr. 8. 09:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vihar a biliben.
2022. febr. 8. 09:29
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg jól tetted hogy kiosztottad azt se bánnám hogy ez a barát előtt történt. Elvégre mekkora gáz már az hogy sosem áll ki mellettes a pasid hanem mindig annak a barátnak ad igazat aki ha jól sejtek nőből van? Szerintem alap dolognak kéne lennie hogy melletted áll ki a párod és szégyen hogy a társaságban ezt sose tette meg. Az is azt mutatja hogy többre tarta azt a barátot mint téged és szerintem nem is szeret már.
2022. febr. 8. 09:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerjük az előzményt.Lehet akár féltékenység.
2022. febr. 8. 09:35
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

Ha társaság előtt kiabálna velem a barátnőm, akkor az valószínűleg a kapcsolat végét jelentené nálam.

Nem tud viselkedni, nincs önuralma. Köszönöm szépen, ilyen nőre nincs szükségem.

2022. febr. 8. 10:02
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Attól függ. Ha ezt már korábban jelezted neki és nem foglalkozott vele, akkor nem, hogy bocsánatot nem kérnék, de megszakítanám vele a kapcsolatot. Nem leszek olyan emberrel, akinek értéktelen a véleményem.
2022. febr. 8. 10:20
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, korábban jeleztem neki, de viszont ez sem jogosított fel h így elveszítsem a fejem és így viselkedjek vele. Igazából magamat sem értem, hogy veszíthettem el ennyire az önuralmamat. Már látom, hogy ezen dolgoznom kell.
2022. febr. 8. 10:30
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

#6 Az nem gond ezekszerint, hogy semmibe vette a problémádat és a felgyűlt stressz tört ki így? Legrosszabb esetben is egyenlően lennétek hibásak.

De ha olyan választ akarsz, amit hallani szeretnél: Mindenképpen üljetek le beszélni és próbáld kontrollálni az indulataidat.

Ideje korán nem árt előjegyeztetni orvoshoz időpontot, mert a túlzott stressz okozhat gyomorfekélyt, alvászavart, hajhullást és hangulatingadozást.

2022. febr. 8. 10:36
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Ez de égő. Leoltasz mindenkit aztán kutya módjára nyalizol:D
2022. febr. 8. 10:53
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
En amikor leoltottam srácokat, mindegyik a foldon kúszott elottem:D
2022. febr. 8. 10:54
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Szóval akkor úgy érzed az egész a te hibád. Jól van akkor nyalizzál csak neki maradj vele viseljed tovább hogy tesz rád és a barátja a minden. Tipikus...
2022. febr. 8. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!