Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van felni valóm?
Figyelt kérdés
A párom kb havonta 1x rakeres egy bomba ő ismerosere.
1 városba is lakunk.
Van okom a gyanakodasra vagy miért ne kereshetne rá ilyen ritkan?
2022. febr. 7. 06:26
31/37 anonim válasza:
Esküszöm, nem azért írtam, hogy megbantsalak... De apró jelekből tessék szépen meg tanulni olvasni. Nem ők nélkül nézeget heti pont havonta! Ha messengeren nem írt neki, van másik 100 kiskapu. Férfi!! Ezt sose felejtsd el, meg kerdezhetnem hány évesek vagytok? Első kettő is én voltam
33/37 anonim válasza:
"Ugyan ezt csinálja velem az exem. Havonta egyszer hív, keres, de az előző hónapban már a haverja telefonkarol írt SMS-t és hívott... ;)"
Te miről beszélsz? Elolvastad a kérdést? Nem exről van szó és nem hívogatja, hanem ránéz facebookon.
34/37 A kérdező kommentje:
29es Jézusom nevetséges vagy. Honnan tudod hogy én hol lakok, honnan írok.
Tisztában vagy vele hányan élünk ebben az országban??
Majd pont a te exed barátnője ír ide.
Van baj...
Illetve ok nem voltak együtt az az nem exek egymásnak.
2022. febr. 7. 13:14
35/37 A kérdező kommentje:
33 as beteg a nő...
2022. febr. 7. 13:15
36/37 anonim válasza:
Annyira buta vagy kérdező... 😂 😂 😂 Értelmezni se tudod amit írtam és még te támasz. Ezzel a stílussal beszélsz a pasiddal, hát nem csodálkozom, hogy félre kacsint... Van is oka mellesleg szalj magadba mert nem fog hoszu életű lenni
37/37 A kérdező kommentje:
Na akkor fejtsd már ki mert nem sikerült :D mit nem értettem. Más is leszolt téged biztos velem van a baj??
2022. febr. 7. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!