Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony lány vagyok, akkor már nem tetszem egy pasinak sem?
150 cm vagyok és 45 kg. helyes arcom van és vokony vagyok. sokat sportolok, és igányesen öltözködöm.
de valahogy mingig is irigyeltema magas hosszú combú lányokat..én meg..:(persze fontos, hogy tetszem magamnak..de van amikor zavar a magasságom.:(
Egyrészről: rengetegen szeretik az alacsony lányokat. Én is. Igazából nekem nem is számít a magasság, csak ne legyen nálam nagyobb. Olyan még nem volt, hogy egy lányt túl alacsonynak tartottam volna.
Másrészről: vannak alacsony pasik, akik nem tudnak annyira válogatni. :) Nekünk van egy tanárnőnk, aki nagyon alacsony, viszonylag fiatal is. A férje is hasonlóan alacsony, és nagyon boldogok együtt. :) Olyanok, hogy meglátod őket, és elolvad a szíved, annyira egymásnak teremtették őket.
Jó ez a magasság.
Mennyi idős vagy? Azt hiszem kb 22 éves koráig nő az ember. Én mondjuk nem nőttem egyáltalán vagy 6 éve:P De ez ne riasszon el
21F
Ha 28 éves vagy akkor igazán tudhatnád erre a választ.
Én úgy vagyok, hogy azért túl alacsony ne legyen mert akkor leginkább olyan mint egy kislány, olyan mintha a húgom lenne, nem tudom nőnek venni, a nő 170 centinél kezdődik.
Én se vok valami magas, csak 165cm vok. Így eléggé lecsökken a szóbajöhető lányok száma, próbálok ugyan olyan magas vagy nálam alacsonyabb csajt keresni de a legtöbb foglalt:(
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!