Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igazságtalan vagyok a férjemmel, vagy másnál is kiborulna a bili?

Figyelt kérdés

Még nem álltunk rá a gyerek projektre, saját ingatlanra gyűjtünk. Én előző év nyarán kaptam fizetésemelést, így most egy évig nem igényelhetek. Mindeközben az ingatlan árak ismét megugrottak, hiába kaptam én is emelést, arányaiban nem követi le. Megbeszéltem a férjemmel még novemberben, hogy megpróbál decemberben emelést kérni, hogy jobb konstrukcióval kapjunk hitelt. Már február van, azóta sem történt ez ügyben semmi, odáig sem jutott el, hogy megkérdezze. Megkérdeztem tőle, hogy mégis mire vár, erre mindig az a válasz, hogy a megfelelő pillantra. Napi szinten beszél a főnökével, simán el tudná hívni és megbeszélni vele (én is így tettem), de mindig csak a hárítás és a halogatás megy, én meg már kezdek ettől besokkalni. Nem tudom mire számítsak a jövőben, ha odáig sem tud eljutni, hogy egy emelési igényt benyújtson. Nem olyan helyen dolgozik, ahol bármiféle negatív kimenetele lenne, hogy emelést kér, teljesen jó a kapcsolat a cégen belül.

Jogosan akadok fent ilyenen?

2022. febr. 5. 19:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/144 anonim ***** válasza:
20%
Nem vagyok feltétlenül hitel párti, de ha úgyis lesz egy gyerek akkor miért nem inkább babaváró mint piaci hitel? Legalább egy része a hitelnek lehetne ez.? Ha jól tudom egy gyerek után màf kamat mentesként funkcionál is talán pár évig nem is kell fizetni.
2022. febr. 5. 19:48
 22/144 anonim ***** válasza:
82%
Persze nézzetek utána de én ìgy tudom.
2022. febr. 5. 19:49
 23/144 A kérdező kommentje:

Babaváró mellé is még legalább 15 millió piaci hitelt fel kéne vennünk, de lehet évvégén még többet. :/

Így összesen jó esetben "csak" 25 milliós tartozásunk lenne. Egy gyereknél viszont nem szeretnénk többet.

2022. febr. 5. 19:51
 24/144 anonim ***** válasza:
32%
Hát… gyáva az urad… ez az igazság.. a harcképtelen embernek a családja is veszik. Én nem biztos, hogy szülnék neki gyermeket.
2022. febr. 5. 19:55
 25/144 anonim ***** válasza:
73%
Miért lettél a felesége, ha ennyire tugyimutyi és csóró? Tudtad a fizuját az esküvőkor ha egy kicsit számoltál volna egyértelmű lett volna, h nem ez a pasi a te utad. (Hitelkalkulátor a neten, de azt is ki lehett volna számolni, h saját pénzből mikor lesz saját kéró kb) De mostmár hagyjad, nem fog megváltozni.
2022. febr. 5. 19:57
 26/144 anonim ***** válasza:
32%
Mennyi a mostani fizutok külön-külön?
2022. febr. 5. 19:58
 27/144 anonim ***** válasza:
16%

És így akarsz neki gyereket szülni????? Hogy ennyire csóro?

Hkgy tudsz ra férfikent nézni?

2022. febr. 5. 20:04
 28/144 A kérdező kommentje:

Az az igazsag, hogy nagyon szeretem. Amig nem volt CSOK meg babavaro miatti ingatlanpiaci dragulas (kb. 2 evvel ezelott) meg semmi bajom nem volt es nem kezdtem el a bereinken porogni, mert sokkal megvalosithatobbnak lattam a celt magunk elott. Aztan az utobbi evben minden elszarodott, mar agglomeracioban sem talalunk olyan lakast, ami viszonylag lakhatoan koltozheto es 1 milla alatt lenne a negyzetmer ara... Babavaroval pedig nem akarunk rossz kornyekre, kicsi lakasba koltozni, mert X ideig el sem lehet adni az ingatlant... Ugyhogy ez most egy eleg nagy ordogi kor.

A fizunkrol:

Ferjem nem kap semmi juttatast, netto 250 ezret keres.

En netto 420 ezret keresek + havi 40 ezer cafeteriat.

Ez mind szep es jo addig, amig nem leszek terhes. Terhessegemmel is ugy szamolok mar fejben, hogy muszaj lesz 7 honapig legalabb dolgoznom, ugyhogy azon izgulok, hogy ne legyenek komplikaciok, hogy ez megvalosithato legyen.

2022. febr. 5. 20:09
 29/144 anonim ***** válasza:
35%

Már bocs, itt nem a fizetés emelésre lett értve a történő, hanem arra, hogy a szart is ki akarja hajtani szegény férfiból. Pár év és válás és az a kaliber aki a gatyát is lehúzza majd szerencsétlenről. Na akkor mindjárt más lesz a vélemény ugye?

Ne haragudj már, de mit okoskodik bele a párja munkahelyébe? Ott dolgozik? Tudja milyen a kapcsolat a főnökkel? Jah nem. Akkor ?

2022. febr. 5. 20:09
 30/144 anonim ***** válasza:
69%

29

Igen. Valoban nem.tudjuk. Viszint azt látjuk, hogy gyakorlatilag.nulla ambicio van a csávóban. Neki meg ez igy jo....

Kérdező. Válj el. Szerintem hamar talalsz férfit biztos egzisztemciaval

2022. febr. 5. 20:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!