Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jelezzem a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem a barátnőmnek, hogy tönkre fogja tenni a párkapcsolatát?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm és a párja 5 éve vannak együtt. Úgy érzem, hogy tönkre fogja tenni az egészet. Nem viselkedik valami nőiesen, mert bármi konfliktus van, akkor ő túl karakán és túl "harcias". Nem az a feladom típus, ezért néha előfordul, hogy nyers és tapintatlan. Ilyen a természete. Alapjáraton kedves, de aki jobban ismeri, az tudja, hogy igenis tud erős lenni és határozott.

A párjával is néha ilyen, pedig ő nagyon szereti.

Szerintetek hogyan mondjam meg neki, hogy ne legyen ennyire túl erős, határozott és vezető jellegű, mert a férfiak nem az ilyen nőket szeretik? Hogy a férfiaknak "hercegnőkre" van szükségük, nem harcias nőkre, akik hajaznak a férfiakra?

2022. febr. 4. 15:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Egy. Lehet, hogy te iteled meg igy. Ketto, lehet, hogy a pasinak igy jon be. Harom, elrontja, de sajat jellemen, termeszeten maximum szineszkedessel tudna leplezni, de az is eselytelen.

Nem tartozik a barartno szerepbe, nem a rendezo vagy.

2022. febr. 4. 19:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Te honnan tudod hogy az ő párja a hercegnőket szereti? Valoszinüleg ha a hercegnök kellenének neki akkor nem lenne vele 5 éve nem?

Amugyis mi a fene közöd van az ő kapcsolatukhoz?

2022. febr. 4. 19:10
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

Azt csinál amit akar. Én se irányítom a barátaimat.

Ez ilyen női baromság , ahogy a feleségem tegnap hazajött hogy barátnője javasolta hogy vegyen ki a közös kasszából 3 milliót és kísérje el egy luxus nyaralásra 2 het múlva.

Én meg lefagytam, hogy ez most komoly dolog e.

2022. febr. 4. 19:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor ezek szerint én is "harcias" nő vagyok, mert nem vagyok konfliktuskerülő es nem hajtok minden dolog felett fejet, amit egy férfi mond. Miért kéne feltétlen egyetérteni?

Ha valaki érzelmesebb, impulzìvabb az miért rossz?? Van aki ilyen, van aki olyan. Mások a preferenciák is.

Gondolom 5 év alatt vesztek már össze. A párját ha annyira zavarná, már nem lennének együtt.

Neked mi közöd van hozzá? Miért akarod a barátod olyanban megvaltoztatni, ami téged nem erint??

2022. febr. 4. 19:47
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mucika, a dolgokat feladás, csendben nyelés és mindent eltűrés nem női tulajdonság. AKi mellett csak így lehet maradni, az mellől menni kell.
2022. febr. 4. 20:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy.
2022. febr. 4. 20:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
En ilyen no vagyok mint a baratnod, es agyfszt kapnek egy olyan barattol mint amilyen te vagy. Ha a pasinak nem tetszik, majd o jelzi. Ne te probald megoldani helyettuk.
2022. febr. 5. 16:11
 18/20 Mrs.Chocolate válasza:
100%

Az én személyiségem is olyan, mint a barátnődé. A párommal 8 éve vagyunk együtt és egyszer sem panaszkodott arra, hogy bánná, hogy ilyen vagyok. Sőt, többször mondta már, hogy szereti bennem, hogy kiállok magamért és ha valamit meg kell beszélni, akkor nem finomkodom és belevágok rögtön, és ha kell akkor karakánul és határozottan. Ettől függetlenül ő nem papucs, és ugyanúgy van véleménye.

Nos, gondolom a barátnődéknél is ez a helyzet. A pasi bírja, hogy ilyen a csaj és ez nem jelenti automatikusan azt, hogy ettől ő kevesebb lenne vagy nem szólhatlan bele a dolgokba. Valószínűleg megteszi, csak TE éppen azt nem látod.

Nem gondolom, hogy a te dolgod lenne másnak megmondani, hogy szerinted ő mit tesz éppen, ami negatív lehet. Attól, hogy a "barátnője" vagy még semmit sem tudsz a kapcsolatukról és a legundorítóbb dolog, amikor egy közelálló "barátnő" elkezdni osztogatni a "jó" tanácsokat, hogy ő mit lát kívülről, meg szerinte mi a jó és mi a rossz. Neked egyáltalán mi közöd van ehhez? Ki vagy te, hogy megengedhesd magadnak, hogy te majd közlöd vele? Ha így lenne nem hiszem, hogy 5 évet lehúzott volna mellette a pasi, ha neki gond lenne a barátnője személyisége....

Szállj le a földre és ne gondold magad ssenkinek se, mert te nem vagy se barátnő, se megmondó, se Isten.

2022. febr. 5. 20:01
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy a pasi csak szimplán gyenge..
2022. febr. 6. 05:51
 20/20 anonim ***** válasza:
78%
Én még abban sem vagyok biztos, hogy ezt egy nő írta.
2022. febr. 6. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!